Android Reset Sorunu- Firmware Yada Rom

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, htc sensation model telefonum var son 1-2 haftadir kendi kendine reset atmaya basladi.

ilk atmaya basladiginda icinde stock rom vardi, sorun ondadir belki diye darksense ve revolution ilede denedim ama basarisiz.

Denedigim 2 romdada sorun devam ediyor, bir android forumunda firmware'den dolayi oluyor gibisinden birseyler gordum ama

cozebilmis degilim, daha once yasayan arkadaslar nasil cozduklerini aciklarlarsa sevinirim :) tesekkurler^^

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

up

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

benim son konuma bi bak benzer bi sorun bende de var.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Pilinde gri ünlem işareti çıktığı oldu mu ? Telefonun aniden şarjı düştüğü oldu mu ? (mesela 60tan 30a 5 dk içinde)

yada yeniden başladığında şarj ne kadar değişiyor ?

Stock kernel mi kullanıyorsun ?

(stock değilse)GPU yada CPU overclock yapıyormusun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı

Pilinde gri ünlem işareti çıktığı oldu mu ? Telefonun aniden şarjı düştüğü oldu mu ? (mesela 60tan 30a 5 dk içinde)

Gir unlem ani şarj dusuklugu falan yok hocam, yeniden baslattigimda ayni kaliyor.

stock kernel kullanip kullanmadigimi bilmiyorum malesef, nerden ogrenebilirm onu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı

Gir unlem ani şarj dusuklugu falan yok hocam, yeniden baslattigimda ayni kaliyor.

stock kernel kullanip kullanmadigimi bilmiyorum malesef, nerden ogrenebilirm onu?

ayarlar> hakkında >yazılım bilgisinde olması lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam cozdum sorunu, farkli bir guncelleme dosyasi buldum şu PG58IMG.zip lerden. sonrada yeni rom yukledim.

Basina gelen olursa bunuda dener :)

Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 7