Android Reset Sorunu- Firmware Yada Rom
-
Merhaba arkadaslar, htc sensation model telefonum var son 1-2 haftadir kendi kendine reset atmaya basladi.
ilk atmaya basladiginda icinde stock rom vardi, sorun ondadir belki diye darksense ve revolution ilede denedim ama basarisiz.
Denedigim 2 romdada sorun devam ediyor, bir android forumunda firmware'den dolayi oluyor gibisinden birseyler gordum amacozebilmis degilim, daha once yasayan arkadaslar nasil cozduklerini aciklarlarsa sevinirim :) tesekkurler^^
-
up
-
benim son konuma bi bak benzer bi sorun bende de var.
-
Pilinde gri ünlem işareti çıktığı oldu mu ? Telefonun aniden şarjı düştüğü oldu mu ? (mesela 60tan 30a 5 dk içinde)
yada yeniden başladığında şarj ne kadar değişiyor ?
Stock kernel mi kullanıyorsun ?
(stock değilse)GPU yada CPU overclock yapıyormusun
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Pilinde gri ünlem işareti çıktığı oldu mu ? Telefonun aniden şarjı düştüğü oldu mu ? (mesela 60tan 30a 5 dk içinde)
Gir unlem ani şarj dusuklugu falan yok hocam, yeniden baslattigimda ayni kaliyor.
stock kernel kullanip kullanmadigimi bilmiyorum malesef, nerden ogrenebilirm onu? -
Metanet bunu yazdıOnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
Gir unlem ani şarj dusuklugu falan yok hocam, yeniden baslattigimda ayni kaliyor.
stock kernel kullanip kullanmadigimi bilmiyorum malesef, nerden ogrenebilirm onu?ayarlar> hakkında >yazılım bilgisinde olması lazım
-
Eyvallah hocam cozdum sorunu, farkli bir guncelleme dosyasi buldum şu PG58IMG.zip lerden. sonrada yeni rom yukledim.
Basina gelen olursa bunuda dener :)