Android Sistemle Uzaktan Kontrol
-
Başlık ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama bana şu şekilde bir cihaz lazım.
Cihaz araca bağlanacak 12 dc akımla çalışacak. Bağlanan cihazın bir mobil uygulaması olacak. Telefondan uygulamayı açıp gerekli yere dokunduğumda araçta bulunan sisteme (pnömatiklere) elektrik verecek basılı tuttuğum kadar.
-
maslak oto sanayide uzaktan kumandayla arabayı çalıştırma sistemi yapıyolar diye duymuştum hava olsun diye uzaktan kumandayla arabanın kilidini açıyorsun veya öyle birşey araba çalısıp devir yükseltiyor havalı olsun iye bide uzunları fln açıyor seni bekliyor
-
nekadar bir uzaklıktan bahsediyorsun misal 15-20 mt ise wifi li bir cihaz yapıla bilir daha uzun mesafeli bir cihaz ise data gsm hattı yardımı ile oluştura bilir
not: piyasada olmayan cihazları siz hayal edin biz gerçekleştirelim -
hocam iletisim olarak ne dusunuyorsun gsm(telin cektigi her yerde), wifi(test etmedim), ble(max 100mt).
birde arac ne. simdi yeni araclarda boyle piston vs ihtiyacin olmayabilir. canbus protokolu ile beyine islem yaptirtiyorsun. Arac sensorlerinden de bilgi alabiliyorsun.
diger islemler ile ilgili suan hazir urun yok ama yapariz. ticari kullanim icin vs ise arm tabanli bir sey veya hobi icin diyorsan arduino ile yonetirsin cihazi.
-
uzaklık wifiless sinyali kapsama alanı içinde olsa yeterli.
araç honda civic iş yerinde olduğumdan dolayı foto koyamıorum.
süspansiyonlarım (havalı) körüklü kumandadan kontrol ediyorum. Ancak ben bunu telefona taşımak istiyorum.
-
pic micro işlemci ile programlarız role çıkışlarını araçtaki butonlara bağlarsın
bluetooth modül ekleriz telefonla haberleşir
android yazılım yazarız telefondan kontrol edersin
200TL halledilir -
volkan bunu yazdı
pic micro işlemci ile programlarız role çıkışlarını araçtaki butonlara bağlarsın
bluetooth modül ekleriz telefonla haberleşir
android yazılım yazarız telefondan kontrol edersin
200TL halledilirHocam bu tarz işleri şirket olarak mı yapıyorsunuz yoksa şahıs mı (ticari ise görüşelim beraber çalışa biliriz)
-
şirket olarak yapıyoruz genelde askeriyeler ile çalışıyoruz ama ihtiyacınız olan her cihazı ürete biliriz