Android Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

s.a. arkadaşlar play storeden hiçbişey yükleyemiyorum. niye olduğunuda bilmiyorum. yani şöyle yaptımda oldu diyebilecek hiçbişey yapmadım ama play store indiriyor diyor o kadar ne indiriyor nede güncelliyor. nasıl çözebilirim? derdi ne bunun?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

google hesabını kaldır tekrar ekle hocam olmazsa fabrika ayarlarına geri döndür,yeniden başlat =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ajan1111 hocam fabrika ayalarına falan döndürme aman diyeyim. Yoksa hiçbirşey yükleyemezsin. Şuan benim 98 tane güncellenmeyi bekleyen uygulamam var :D . Ayrı bir WİFİ bul ona yapış . Telefonun GM olabilir :D bende de o sorun var ve bende yapamıyorum. Farklı wifilerde dene .

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

bağlantıdan kaynaklanacağını sanmıyorum indiriyor diyip bekliyorsa bazen bende de oluyor uygulamayı kapatınca ya da yeniden başlatınca düzeliyor.

Toplam Hit: 580 Toplam Mesaj: 4
android sorun