Android Studio Adb Wifi Problemi
-
Tüm çözümleri yapmama rağmen, cmd ve pluginler üzerinden ayarlamama rağmen, path ayarlamama rağmen, farklı telefonlar kullanmama rağmen hala sorunum devam ediyor.
Sorun şu; adb wifi yapmak için usb ile bağlanıp ayarlamalrı yapıyorum ve wifi üzerinden bağlanıyor ve aktarımda sorun yok. buraya kadar okey. Ama usb kabloyu çıkarttığım an tüm bağlantılar kopuyor. 2 gündür kafayı yemek üzereyim bunun çözümünü bilen var mı ?
-
Bir up akşamcılar için.
-
Root yapılmadan çalışmıyordu bir ara (4.0 zamanı). Durum değişmiş mi? (Güvenlik nedeniyle daha önce izin verilmiyordu zaten, root bundan dolayı gerekliydi.)
-
local network uzerinden iletisim icin telefonda adb server başlatmak gerekiyor terminalden.
bunu yapıyor musun?
-
YeniHarman bunu yazdı
Root yapılmadan çalışmıyordu bir ara (4.0 zamanı). Durum değişmiş mi? (Güvenlik nedeniyle daha önce izin verilmiyordu zaten, root bundan dolayı gerekliydi.)
Artık gerek kalmadı hocam root olayına.
-
end bunu yazdı
local network uzerinden iletisim icin telefonda adb server başlatmak gerekiyor terminalden.
bunu yapıyor musun?
Her türlü yolu denedim. Olmayınca kill srver yapıp tekrar bağlandım, resetledim vs.. Bağlantı okey. Ama kabloyu çıkardığım anda tüm bağlantılar kayboluyor.
-
Merhaba,
telefon normal adb ile bagliyken komut satirindan
adb tcpip 5555 yaptiktan sonra
kabloyu cikartip
adb connect telefonipadresi seklinde adb yi telefona baglarsan baglanti kopmaz gibi geliyor.
Bunu boyle denedin mi ? , bende calismisti.
bu arada root yoktu telefonda.
-
tutrakan_d bunu yazdı
Merhaba,
telefon normal adb ile bagliyken komut satirindan
adb tcpip 5555 yaptiktan sonra
kabloyu cikartip
adb connect telefonipadresi seklinde adb yi telefona baglarsan baglanti kopmaz gibi geliyor.
Bunu boyle denedin mi ? , bende calismisti.
bu arada root yoktu telefonda.
Denedim. Devices olarak kontrol edip görmeme rağmen kablo çıktı anda direk bağlantı gidiyor ne yazık ki