folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Android Studio'da Fragment İçine Bir Kod Ekleme

Android Studio'da Fragment İçine Bir Kod Ekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,

Android Studio ile bir uygulama yapmayı düşünüyorum ve öğreniyorum. Menü vs hazır fakat Fragment içine bir kod (Kalori hesaplama, egzersizler, hareketler) vb bağımsız şeyleri nasıl ekleyebilirim ve onları aktif olarak nasıl kullanabilirim? Navigation menüsüne egzersizler diye bir başlık açtık diyelim  bu başlığa nasıl temel egzersizleri eklerim ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

içerikler birbirine benziyorlarsa bir tane layout oluşturup hepsine dışardan verileri besleyeceksin(mesela parametre olarak gösterilecek verileri liste şeklinde v.s. yollayacaksın, mesela resimli ve yazılarla ilgili ve sabit şeyler ise html tabanlı olarak göstermen kolay olabilir, mesela 1. öğe seçilmişse 1.html yi, 2. öğe seçilmişse 2.html yi göster gibilerinden)

eğer içerikler birbirinden farklı ise, her layout u ayrı ayrı tasarlaman gerekiyor.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 2
java