Android Tablet İçin Windows 10

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

konuyu doğru yerde mi actım bilemedim şimdiden affola ama bi sorum var birkaç yabancı forum tarzı sitelerde denk geldiğim kadaryla su mtk işlemcili dandik hi-level vs bu tarz tabletlere windows10 yüklemeye calısanları gördüm mümkünmüdür acaba mümkünse denemek istiyorum?

Evrim içi mürit..laugh is live..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Uveys
    Uveys's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim samsung 10.1 note tablet var.  4.0 android sürümüne sahip ( android sürümünden emin değilim ama 4 lü birşeylerdi ). 2 senelik tablet ama oldukça iyi. yeni android sistemi yada windows yüklemek istiyorum. bana da bu konudan yardımcı olursalar çok memnun olurum.

Sadelik demek güzellik demektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı

Benim samsung 10.1 note tablet var.  4.0 android sürümüne sahip ( android sürümünden emin değilim ama 4 lü birşeylerdi ). 2 senelik tablet ama oldukça iyi. yeni android sistemi yada windows yüklemek istiyorum. bana da bu konudan yardımcı olursalar çok memnun olurum.

aynı soruyu değiştirip sormuş arkadaş. 

İlk önce W10 nun desteklediği işlemcileri incelemek lazım. İşlemci desteklenmezse ölü doğmuş olabilir. Mesela Atom işlemcili phablet telefonlara W7 kuranlar vardı.

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    Uveys bunu yazdı

android icin cyanogenmod tarafina bakman lazim haci ama windows icin malesef oyle bir ihtimal yok. islemci x86 tabanli degil. arm tabanli.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

yani imkansız değilmi bu durum hacım

Evrim içi mürit..laugh is live..
Toplam Hit: 955 Toplam Mesaj: 5
tablet w10