Android Tablette Kablosuz Ağ Sorunu
-
amk ne olduysa 30 dk içinde oldu baktım beklemeye almış kablosuiz ağ yok diyo tamam dedim aç diyorum 3-5 sn sonra kapatıyor
komple açtım kapadım aynı ayarlara döndüm yine aynı
ben açıyom kendi kapatıyor??
-
bende de benzer sorunu rom atarak düzeltmiştim
-
Hocam cwm yüklüyse wipe data/cache data boşaltıp fabrika ayarlarına döndürürsen sıkıntın düzelebilir. Eğer bu sorununu çözmezse bir önceki mesajda arkadaşın dediği gibi daha stabil bir rom yüklemen sıkıntını çözecektir.
-
kendi kendine düzeldi amk :D
-
DJ_Alper bunu yazdı
amk ne olduysa 30 dk içinde oldu baktım beklemeye almış kablosuiz ağ yok diyo tamam dedim aç diyorum 3-5 sn sonra kapatıyor
Konuyu yeni gördüm. Sorunun düzelmiş ama aklında olsun hocam android cihazda beklenmedik bir durum görürsen yeniden başlat. Sorun düzelir. Eğer düzelmiyorsa %99 rom ile ilgili hatadır. Bir güncelleme ile iş çözülür.
Bu arada sorunu yaşadığın cihaz nedir ? marka model ?
-
opusdei bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Konuyu yeni gördüm. Sorunun düzelmiş ama aklında olsun hocam android cihazda beklenmedik bir durum görürsen yeniden başlat. Sorun düzelir. Eğer düzelmiyorsa %99 rom ile ilgili hatadır. Bir güncelleme ile iş çözülür.
Bu arada sorunu yaşadığın cihaz nedir ? marka model ?
oem :)