Android Telefon Rehberi Sorunu
-
Selam beyler, şöyle ilginç bir sorunum var;
Rehberde kayıtlı olan isimleri arama yaptığımda bulamıyorum ama numara kısmına 0532 yazdığımda yanda çıkan listede o kişi çıkıyor. Rehberin bi kısmı bu şekilde sapıtmış durumda. Başka birinden de aynı problemi duyunca dedim var burda bi bokluk.
Dert bende, derman sizde...
-
yok yok o dert bizdede var :) ama hic cozum arama geregi duymadim pek kisiyi aramadigim icndir heralde :s
Sorun yanlis bilmiyorsam liste cesitleyle alakali. Android'de farkli listeler var Facebook listesi Google listesi mail listesi.
Arama esnasinda butun listelerdeki sonuclar geliyor. fakat normalde sadece telefon listesi geliyor. cozumu bilmiyorum.
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------yok yok o dert bizdede var :) ama hic cozum arama geregi duymadim pek kisiyi aramadigim icndir heralde :s
Sorun yanlis bilmiyorsam liste cesitleyle alakali. Android'de farkli listeler var Facebook listesi Google listesi mail listesi.
Arama esnasinda butun listelerdeki sonuclar geliyor. fakat normalde sadece telefon listesi geliyor. cozumu bilmiyorum.
-----------------------------normal elle kayıt ettiğim telefondu hepsi google yada facebook kişilerinden çekilen data değil. Bi kaç kere kritik anda başıma geldi kötü bi durum vardır bi çözüm illaki (Telefon değiştirmeye kadar yolu var :))
-
kayıtları sadece sim den kullanıyorsan tüm simi tele aktar birde öyle dene bakalım hocam şu durum olabilir belki gözüken durumdan sadece teli seçmişsindir kayıt simdedir vs vs ondan rehberde gözükmüyordur