Android Telefon Rehberi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Selam beyler, şöyle ilginç bir sorunum var;

Rehberde kayıtlı olan isimleri arama yaptığımda bulamıyorum ama numara kısmına 0532 yazdığımda yanda çıkan listede o kişi çıkıyor. Rehberin bi kısmı bu şekilde sapıtmış durumda. Başka birinden de aynı problemi duyunca dedim var burda bi bokluk.

Dert bende, derman sizde...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

yok yok o dert bizdede var :) ama hic cozum arama geregi duymadim pek kisiyi aramadigim icndir heralde :s

Sorun yanlis bilmiyorsam liste cesitleyle alakali. Android'de farkli listeler var Facebook listesi Google listesi mail listesi.

Arama esnasinda butun listelerdeki sonuclar geliyor. fakat normalde sadece telefon listesi geliyor. cozumu bilmiyorum.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:
    -----------------------------

yok yok o dert bizdede var :) ama hic cozum arama geregi duymadim pek kisiyi aramadigim icndir heralde :s

Sorun yanlis bilmiyorsam liste cesitleyle alakali. Android'de farkli listeler var Facebook listesi Google listesi mail listesi.

Arama esnasinda butun listelerdeki sonuclar geliyor. fakat normalde sadece telefon listesi geliyor. cozumu bilmiyorum.

-----------------------------

normal elle kayıt ettiğim telefondu hepsi google yada facebook kişilerinden çekilen data değil. Bi kaç kere kritik anda başıma geldi kötü bi durum vardır bi çözüm illaki (Telefon değiştirmeye kadar yolu var :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kayıtları sadece sim den kullanıyorsan tüm simi tele aktar birde öyle dene bakalım hocam şu durum olabilir belki gözüken durumdan sadece teli seçmişsindir kayıt simdedir  vs vs ondan rehberde gözükmüyordur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1252 Toplam Mesaj: 4