Android Telefon SD Kartı Görüyor Fakat Karta Yükleme Yapamıyorum
-
S.a arkadaşlar elimde mtk6589 android bir telefon var. Ben buna 8Gb lık bir SD kart aldım. dosya yöneticisinde SD kart 7 küsür Gb gösteriyor fakat kullanılacak hafızayı SD kart olarak seçsem dahi yine de Sd karta yüklemiyor. Tekrardan telefon belleğine yüklüyor ve haliyle telefon belleği 2gb lık olduğu için depolama alanı yetersiz deyip gelen mesajları vs. göremiyorum. bi yardım ederseniz sevinirim.
-
Hocam telefona başka kart takmayı denedin mi , veya elindeki sd kartı başka bir telefona?
Bide hocam daha düşük hafızalı bi kart takıp dene hani şu kart desteği olayı var belki fazla geldiğinden olabilir diye düşünüyorum ama tam emin değilim. -
Bende de s3 mini vardı onda ugulamaları telefona kaydediyor diğer şeyleri sd karta yüklüyordu.Sanırsam android kaynaklı birşey.Bildiğim kadarıyla telefona rom attıkdan sonra sd karta yükleyebilirsin.Diğer müridlere sormak da fayda var.
kartalenes tarafından 23/Haz/13 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ssağolun arkadaşlar. bu gün telefoncuya gittim daha mt6589 ların romları yok dedi. bilmiyorum nekadar doğru. ama şu an herşey telefon hafızasına geliyor. 1 Gb lık da sd kart taktım içindekileri falan görebiliyorum 8 liğin de 1 Gb lığın da ama depolama birimi olarak sd kart ı seçiyorum seçili kalıyor ama uygulama vs indirecekken hafıza kartı yetersiz diyor. bulamıyorum ne yapacağımı.anlayan arkadaşlardan rica ediyorum.
-
hocam micro sd kartları pc ye bağlamak için kullandığımız aparatların sol tarafında lock diye bişey var eğer o lockda ise sd karttan sadece dosyaları görebilir kullanabilirsin bi kontrol et istersen
-
Uygulama ayarlarında uygulama yüklemelerini sd karta yap diye bi seçenek olması gerek. Yada taşıyabilirsin tek tek.