Android Telefon Sürekli Resetleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacilar, huawei g610-u30 telefonum ne sik olduysa chrome falan açınca resetliyor kendisini, whatsapp çalışmıyor, bir çok program hata veriyor ve resetliyor düzenli olarak. Boot edip wipe format falan yapiyorum sistem olduğu gibi geliyor. Telefon açıkken herhangi bir uygulamayı kaldırıyorum, telefon resetlenince kaldırdığım uygulama tekrar geliyor. Virus falanda olabilir diyi düşünüyorum. Sdcard'a dload dosyasını falan atıyorum ama "installation aborted" hatasi veriyor herhangi bir hata kodu yazmiyor.  

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

servise gidecek hacı

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

wipe falan yapınca kendi verilerin siliniyormu bak  resim müzik kişiler vs anlattıgına göre silinmiyor ve anlattıgına göre mmc attaa gitmiş  (romun yazıldıgı hafıza bölümü)

installation aborted e gelirsek  1. hafıza kartını begenmez  (dükkanda syrox vs kullanırım telefonun içinde unutup gönderiyorum diye ama syrox hafıza kartı ile nedendir bilmem hata verir sandisc yada kingston da aynı hatayı vermez)

2.versiyon begenmez yanılmıyorsam 2-3 yazılımı var piyasada indirip deniceksin tek tek

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Wiped oluyor ama sistem açılınca herşey olduğu gibi duruyor. Hiç bir şey silinmiyor. Çöp mü yoksa var mı çözümü 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

tr şartlarında o topa girilmez  mmc 30-40 dolar + işciligi agırdır   wipe yapınca sana ait (telefonun stok programlarından bahsetmiyorum) resim vs silinmiyosa hiç kastırma

genede yazılım kısmını dene

düzgün hafıza kartı (menuden kendı bire bir yazılımı oku ve nette onu ara) düzgün romla bi dene ama tamirci vs gereksiz kasarsın teşhis dogruysa

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Hocam orjinal romu sifirdan yukleyerek denermisin genelde samsunglarda bu olay bataryadan kaynaklaniyor. Batarya voltaji yuksek gosterse bile yuke bindiginde islemci fazla enerji cekmeye caliiyor ve crush yiyor. Pclerdeki islrmci yuklenmelerinde power yetersizliginden kendini resetlemesi gibi dusunebilirsin olayi.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 6
android