Android Telefon Sürekli Resetleme Sorunu
-
Hacilar, huawei g610-u30 telefonum ne sik olduysa chrome falan açınca resetliyor kendisini, whatsapp çalışmıyor, bir çok program hata veriyor ve resetliyor düzenli olarak. Boot edip wipe format falan yapiyorum sistem olduğu gibi geliyor. Telefon açıkken herhangi bir uygulamayı kaldırıyorum, telefon resetlenince kaldırdığım uygulama tekrar geliyor. Virus falanda olabilir diyi düşünüyorum. Sdcard'a dload dosyasını falan atıyorum ama "installation aborted" hatasi veriyor herhangi bir hata kodu yazmiyor.
-
servise gidecek hacı
-
wipe falan yapınca kendi verilerin siliniyormu bak resim müzik kişiler vs anlattıgına göre silinmiyor ve anlattıgına göre mmc attaa gitmiş (romun yazıldıgı hafıza bölümü)
installation aborted e gelirsek 1. hafıza kartını begenmez (dükkanda syrox vs kullanırım telefonun içinde unutup gönderiyorum diye ama syrox hafıza kartı ile nedendir bilmem hata verir sandisc yada kingston da aynı hatayı vermez)
2.versiyon begenmez yanılmıyorsam 2-3 yazılımı var piyasada indirip deniceksin tek tek
-
Wiped oluyor ama sistem açılınca herşey olduğu gibi duruyor. Hiç bir şey silinmiyor. Çöp mü yoksa var mı çözümü
-
tr şartlarında o topa girilmez mmc 30-40 dolar + işciligi agırdır wipe yapınca sana ait (telefonun stok programlarından bahsetmiyorum) resim vs silinmiyosa hiç kastırma
genede yazılım kısmını dene
düzgün hafıza kartı (menuden kendı bire bir yazılımı oku ve nette onu ara) düzgün romla bi dene ama tamirci vs gereksiz kasarsın teşhis dogruysa
-
Hocam orjinal romu sifirdan yukleyerek denermisin genelde samsunglarda bu olay bataryadan kaynaklaniyor. Batarya voltaji yuksek gosterse bile yuke bindiginde islemci fazla enerji cekmeye caliiyor ve crush yiyor. Pclerdeki islrmci yuklenmelerinde power yetersizliginden kendini resetlemesi gibi dusunebilirsin olayi.