Android Telefon Ve Avea Jet Eşleştirme Sorunu
-
Beyler aveadan jet aldım aylık 4 gb lık. jet modemi bilgisayarea takıp internete girebiliyorum .
ama ben bu sim kartı telefonumda da kullanmak istiyorum . sim kartı telefonuma takıyorum fakat 3g ayarlarımı nasıl yapacağımı tam çıkaramadım .
APN filan bişeyler var. tecrübeli arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim . telefondan cayır cayır yüksek hızda internete bağlanmak istiyorum :)
(Telefon HTC Desire )
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------Beyler aveadan jet aldım aylık 4 gb lık. jet modemi bilgisayarea takıp internete girebiliyorum .
ama ben bu sim kartı telefonumda da kullanmak istiyorum . sim kartı telefonuma takıyorum fakat 3g ayarlarımı nasıl yapacağımı tam çıkaramadım .
APN filan bişeyler var. tecrübeli arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim . telefondan cayır cayır yüksek hızda internete bağlanmak istiyorum :)
(Telefon HTC Desire )
-----------------------------
3g ayarlarını operatorden aldıktan sonra mobil şebeke ayarlarına geliceksin oradan şebeke modunu wdcma yapacaksın sonra cayır cayır girlceksin :) -
KingOfTheAngel bunu yazdı:
raul bunu yazdı:
Beyler aveadan jet aldım aylık 4 gb lık. jet modemi bilgisayarea takıp internete girebiliyorum .
(Telefon HTC Desire )
3g ayarlarını operatorden aldıktan sonra mobil şebeke ayarlarına geliceksin oradan şebeke modunu wdcma yapacaksın sonra cayır cayır girlceksin :)
-----------------------------dostum yaptım ama olmadı .