Android Telefon Ve Avea Jet Eşleştirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

Beyler aveadan jet aldım aylık 4 gb lık. jet modemi bilgisayarea takıp internete girebiliyorum .

ama ben bu sim kartı telefonumda da kullanmak istiyorum . sim kartı telefonuma takıyorum fakat 3g ayarlarımı nasıl yapacağımı tam çıkaramadım .

APN filan bişeyler var. tecrübeli arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim . telefondan cayır cayır yüksek hızda internete bağlanmak istiyorum :)

(Telefon HTC Desire )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler aveadan jet aldım aylık 4 gb lık. jet modemi bilgisayarea takıp internete girebiliyorum .

ama ben bu sim kartı telefonumda da kullanmak istiyorum . sim kartı telefonuma takıyorum fakat 3g ayarlarımı nasıl yapacağımı tam çıkaramadım .

APN filan bişeyler var. tecrübeli arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim . telefondan cayır cayır yüksek hızda internete bağlanmak istiyorum :)

(Telefon HTC Desire )

3g ayarlarını operatorden aldıktan sonra mobil şebeke ayarlarına geliceksin oradan şebeke modunu wdcma yapacaksın sonra cayır cayır girlceksin :)

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

KingOfTheAngel bunu yazdı:
    raul bunu yazdı:

(Telefon HTC Desire )

3g ayarlarını operatorden aldıktan sonra mobil şebeke ayarlarına geliceksin oradan şebeke modunu wdcma yapacaksın sonra cayır cayır girlceksin :)

dostum yaptım ama olmadı .

Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 3