Android Telefona Gizli Uygulama İndirdim Kaldiramiyorumm.
-
Selamun aleyküm, ortalama 20 dk önce telefonuma bir uygulama indirdim sms saklama diye uygulamanin aciklamasinda zaten yaziyordu telefonunuzda gozukmeyecek diye ama ben kuskulandim ve bu uygulamayi kaldirmak istiyorum ama hic bir yerde gozukmuyor. Birileri yardim etsin sinirim bozulduuu..
Telefon note 2
-
google play danmı yükledin
-
eXeLanS bunu yazdı
google play danmı yükledin
Eveeet uygulama yuklendi biliyorum telefonda hafiften salaklastiii
-
uygulamayı yüklediğin sayfaya gir google playde, orda uygulamayı kaldır olması lazım ordan kaldır, yada uygulama kaldıran programlar var onlardan birini yükle
-
eXeLanS bunu yazdı
uygulamayı yüklediğin sayfaya gir google playde, orda uygulamayı kaldır olması lazım ordan kaldır, yada uygulama kaldıran programlar var onlardan birini yükle
Denedim ama kaldirmiyor ordan, program bakiyorum
-
Android de daha yeniyim ama task killer i dene ayrıca çalışan uygulsmlsrds gözükmüyormu,
-
uygulamanın adı ne
-
Hocam Ayarlar/Konum ve Güvenlik/Cihaz Yöneticileri kısmına bak eğer orada uygulama var ise tikini kaldır. O zaman silebilirsin diye tahmin ediyorum.
Inferius tarafından 02/Şub/14 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
müdür clean master uygulamasını yükle gizli dosyalar olsun normal temzilik modu olsun açık uygulamalar olsun bir kurcala çıkar birylerlerden
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=tr
-
Herhangi bir root explorer ile programın kurulu olduğu klasördeki apk dosyasını silersen programı kaldırırsın.
Ya da titanium backupta yanlış hatırlamıyorsam freeze ve uninstall seçenekleri vardı.