Android Telefonda Oluşan Hata Yardımı.
-
Hocalar merhaba. Telefonun ekranı kırılmıştı. Yeni ekran taktırdım. Ondan sonra Telefonumda emojilerde böyle bir problem oldu.
Mesela bu arama bölümü. Emojilerde X şeklinde gözüküyor. Aynı şey instagram içinde geçerli.
Bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
İnstagram sildim tekrar yükledim vs düzelmedi. Wp'de böyle problem yok. Ama diğer yerlerde var.
caglar99 tarafından 17/May/26 18:12 tarihinde düzenlenmiştir
-
Emojileri içeren font kayıp? 🤨
Sistem update varsa update et. Yoksa stock rom flashla.
Başka bir çözüm varsa bilemiyorum:))
end tarafından 17/May/26 20:35 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdı
Emojileri içeren font kayıp? 🤨
Sistem update varsa update et. Yoksa stock rom flashla.
Başka bir çözüm varsa bilemiyorum:))
Bilgisayara format atmıyoruz hocam. O kadarını biliyorum. Onu yapamam çünkü çok bilgi ve gerekli cart curt şey var. Bozulana kadar bu telefondayım. 😂
-
madem format atamıyon o zaman; bir bilgisayarcı atasözü derki "resette keramet vardır" :D
açıp kapatmışındır ama bi dene (;
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htetznaing.zfont2&hl=tr
sunu kurup denesene
-
En Kolay Çözüm:Emoji Tuşunu Aktif Et (Gboard)
- Mesaj yazarken klavyeyi aç.
- Klavyenin üstünde dişli çark (ayarlar) simgesine dokun.
- Tercihler (Preferences) → Tuşlar bölümüne gir.
- "Emoji geçiş tuşunu göster" (Show emoji switch key) seçeneğini aç.
- Klavyeye dön, emoji butonu (gülen yüz) görünmeli.
- Ayarlar → Uygulamalar → Tüm uygulamalar → Gboard’u bul.
- Depolama & önbellek → Önbelleği temizle.
- Gerekirse Verileri temizle (temalar, klipler gibi ayarların sıfırlanabilir).
- Zorla durdur yap, sonra klavyeyi tekrar dene.
- Gboard’u Güncelle: Play Store’dan Gboard’u ara ve güncelle. Yeni emojiler de gelebilir.
- Samsung kullanıyorsan: Ayarlar → Genel yönetim → Klavye ayarları → Klavyе araç çubuğunu açık hale getir.
- SwiftKey kullanıyorsan: SwiftKey uygulamasını aç → Emoji → Ayrılmış emoji tuşu’nu aktif et.
- Telefonu yeniden başlat.
- Ayarlar → Dil ve giriş → Klavye ayarlarından emoji klavyesini kontrol et.
- Son çare: Gboard’u kaldırıp yeniden kur.
-
Telefon Xiaomi mi ? Xiaomiler artık ekran seçiyor sürüm düşürmek gerekiyor. Sürümü düşürdüyse ondandır.
-
mkyb bunu yazdı
Telefon Xiaomi mi ? Xiaomiler artık ekran seçiyor sürüm düşürmek gerekiyor. Sürümü düşürdüyse ondandır.
Aha kesin budur. Xiaomi evet. Ve şimdi farkettim parmak izi okuyucuda çalışmıyor. Ayarlarda öyle bir seçenekte yok. Vay ibneler vay.
Tamirci o.ç hareketleri vardı illet ettirdiydi ödeme esnasında.
Bugün gidip böyle yaptıysa düzeltmesini söyleyeceğim. Yapmazsa THH yolları gözüktü bize.
caglar99 tarafından 18/May/26 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Mkyb birşey söyliyeyim mi. Kanka hiç alakası yokmuş. Wifi, mobil ağ, Bluetooth bağlantılarını sıfırladı. Yeniden başlattı telefonu. Herşey eski haline geldi. Orospu evlatları yüzünden paranoyak olduk amk. Basitmiş olay.
-
Telefon xiaomi ise yapar ekran çakma olduğu için yapıyor buyun ihtmalle parmak izi calismiyordur