Android Telefonlarda Kayıtlı Şifreler
-
Merhaba arkadaşlar,
İlk olarak ayarlar / hesaplar altında ki uygulamalarda girilen kullanıcı adı ve şifreler telefon içerisinde nerede tutuluyor? Bunları nasıl öğrenebilirim? (resim aşağıda)
İkinci olarak da ayarlar / hesaplar altında olmayan google chrome, hotmail ve ya oyunlarda girilen kullanıcı adları gibi bilgileri de nasıl öğrenebilirim?
Açıkçası telefonda 1 kere bile olsa şifremi kaydet dediğim bilgilere nasıl ulaşabilirim :D

-
Banada lazim bu bilgi. Takippp
-
browser için şuradakine bakabilirsin (sqlite ı okuman gerek ama) ve bunun için root olman lazım
1.OPEN ROOT EXPLORER
2.GO TO DATA
3.AGAIN OPEN DATA IN DATA FOLDER
4.Eg IF USING STOCK BROWSER, SEARCH FOR A FOLDER "COM.ANDROID.BROWSER"
5.IN THE FOLDER NAVIGATE TO ANOTHER FOLDER CALLED "DATABASES"
6.IN THE DATABASE FOLDER THERE WILL BE A FILE CALLED "WEBVIEW.DB"
7.THAT'S IT! OPEN IT AND HIT ON PASSWORD! AND SCROLL THE SCREEN TO THE LEFT!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740677
-
çizik
-
Bana da bunun twitter için olani lazim. Ağır çizik
-
unbalanced bunu yazdı
browser için şuradakine bakabilirsin (sqlite ı okuman gerek ama) ve bunun için root olman lazım
1.OPEN ROOT EXPLORER
2.GO TO DATA
3.AGAIN OPEN DATA IN DATA FOLDER
4.Eg IF USING STOCK BROWSER, SEARCH FOR A FOLDER "COM.ANDROID.BROWSER"
5.IN THE FOLDER NAVIGATE TO ANOTHER FOLDER CALLED "DATABASES"
6.IN THE DATABASE FOLDER THERE WILL BE A FILE CALLED "WEBVIEW.DB"
7.THAT'S IT! OPEN IT AND HIT ON PASSWORD! AND SCROLL THE SCREEN TO THE LEFT!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740677
Hocam bunu biliyorum bende o yazıyı okudum fakat telefona bi türlü root atamadım. Bu akşam bir daha deneyeceğim ve sonuçları yazarım.
Bunun haricinde her hangi bi fikri olan yok mu?
-
Şifreler telefonun orjinal datası içerisindededir -ki "root" gerekir. "root" olmadan erişemezsin. Bilgisayar üzerinde yetkili kullanıcı izni olmadan giremeyiceğin yerler olması gibi birşey. "Root" la telefonu, zaten arkadaş cevabını yazmış.