Android Telefonlarda Oyunlardaki Save Dosyamızı Yeni Telefona Aktarmak
-
müridler s3 telefonumda most wanted oyununda bayağı bi ileriki levellere geçmiştim tek oynadığım oyundu.Telefonu değiştirirken android klasörünün içini full kopyaladım ve şimdi yeni telefonuma yüklemek istiyorum aynı oyunu ve save dosyası nerdedir neyi atarsam aynı kaldığım yerden devam edebilirim yardımcı olabilir misiniz
-
-
Up
-
Arkadaş backup vermiş zaten, bunun dışında. Benim bildiğim save dosyaları, genelde telefonun "root" bölümünde oluyor. Telefonu'nu rootlamalısın. Most Wanted diyorsun ki, bildiğim onun içinde Root gerekliydi. Blackberry'e kurarken. Datasını bulamadığı için oyun açılmamıştı. Data dosyalarını, kopyalayıp yetki vermiştim. O şekilde açıldı fakat stabil bir oyun görememiştim. Bu yüzden kurduğum gibi geri kaldırdım.
-
müridler android in içindeki data dosyasını ve ve obb dosyasını full kopyaladım ama şimdi hangisinin most wantede ait olduğunu bilmiyorum bunun için yardım edebilecek kimse yokmu
-
helium oluyodur insallah dragonflyda cok ilerledim ama tel kafayi yedi iyice bi anne karnina dönüs yaptiricam bakalim.
-
telefon root'lu ise şu video'nun içindeki programlardan biri dediğin işi gayet sağlam yapıyordu, vaktim yk izleyip hangisi olduğunu söyleyemiyorum sana, adam anlatıyor zaten, ben yatar keyifli geceler (:
-
titanium backupda uygulama verilerini yedekle dediğin zaman sorun olmuyor başka birşeye gerek duymuyor
-
-
Ben anlatamadim muridler sanırım.
Simdi sorun şu. S3 telefonum vardı ve ben bunu sattim ama satmadan önce andorid klasörü icindeki data ve obb klasorunu bilgisayara kopyaladim simdi yeni aldigim telefona bu kayitli oyunu nasil atarim benim sormak istedigim bu