folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Tez Hakkında Yardım

Android Tez Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler

android hakkında tez yazmam gerekiyor ve bir tanede proje çıkartmam gerekiyor.

android olmasını ben istedim tezimin.fakat aklıma bir kaç soru var.önümde 2 seçenek var.

not: tez 40 ile 60 sayfa arası olacak.

1.task manager, task killer ( görev yöneticisi ) 

bunu programlamam gerekiyor.

2.basit bir android oyunu

andengine ile küçük basit bir oyun yazmam gerekiyor.aslında bu daha cazip geliyor çünkü bu alanda gelişmek istiyorum.fakat zorluğunu düşünüyorum

sınavda tezimi anlatacam ve tezim hakkında sorular sorulacak.hangisini yapsam karar veremedim.

bir tbt ailesine akıl danışayım dedim.burdaki yorumlara göre bir çağresine bakacam.

şimdiden çok teşekürler...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

Andengine ile oyun yapmak istiyorsan ve hiç andengine hakkında bilgin yoksa vaktini alabilir.Eğer unity ile oyun yapmak istersen her türlü yardımcı olurum.

Task killer uygulaması yapmak istiyosanda geçen sene yüklü uygulamaları silmek için bir uygulama yapmıstım. Mantığı yaptığım uygulama ile aynı. Kodları elimde yok ama yine yardımcı olabilirim.

Uygulamamı oyunmu dersen dediğim gibi oyunu unityde yapmak istersen iletişime geçersin yardım ederim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

1.si için bunu buldum: https://github.com/todoroo/astrid

2.si için de bunu buldum: http://www.andengine.org/forums/tutorials/mazzter-game-full-source-code-t5323.html

Biraz düzenlemeyle ikisi de iş görür sanırım. Pek anlamadığımdan içeriği inceleme fırsatı bulamadım. Yani baksam da pek bir şey anlamam anlamında :D

Ekleme: Konu çok farklıymış ben bayağı yanlış gelmişim. Neyse hocam gene de linkler kaynak olur hangisi kolayına gelirse onu seçersin.

Ekleme2: Söylemeyim diyorum ama cidden rahatsız ediyor hocam kusura bakmayasın. Çağre değil çaredir o. 

1049 tarafından 07/Tem/14 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla android e baya heveslisin.. tez her zaman bulunmaz bir hint kumaşıdır.. benim için öyleydi en azından.. çünkü hiç bir zorlama olmadan ya şöyle bir şey yapayım demem ama tez olunca, güzel bir konu bulursun ve onun üzerinde çalışmak "zorunda" kalırsın..

o yüzden bu fırsatını iyi değerlendir.. task killer de bir şey yok, tipik mantıkla çalışan uygulamaların listesini alacaksın ekrana yazdıracaksın, seçilenin bir unique değeriyle uygulamayı sonlandıracaksın.. bunun sana çok katkısı olmaz

ama oyun dünyasına adım atarsan önüne başka pencereler gelir.. şuan mobil dünyada, yayın olan ve para kazandıran şey (marketler bazından söylüyorum) oyunlardır.. 5-6 tane uygulama yayınladım, yararlı şeyler var ama oyun her zaman daha fazla talep görüyor.

o yüzden oyun dünyasına adıma tarsan güzel olur.. 

basitçe başlayarak ilerle .. seversen devam edersin ve bu tezin sana katkısı büyük olmuş olur

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

saolun yorumlar için.yorumlar yardımcı oldu.ama halen kafam biraz karışık.1 hafta bi basit bir oyun deneyecem.eğer olursa sanırım tezi oyun üstüne yazarım.

@Haymatlos hocam sen benim yazıları ilk defa görüorsun sanırım :D imla kurallarına tam zıt şekilde yazarım.mesela; bi, geliom, bakiom vs vs.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tarama.jsp

66albay tarafından 07/Tem/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 6