folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Türkiye'de Kısıtlanan Uygulamaları Kurma

Android Türkiye'de Kısıtlanan Uygulamaları Kurma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güzel birşey keşfettim paylaşmak istedim arkadaşlar.Android'te blogger uygulamasının Türkiye'ye gelmesini bekliyordum ama buna hiç gerek yokmuş.Lokasyon sınırını aşmanın bir yolu varmış meğer.Telefonunuzun root yetkisine sahip olması gerekiyor.

http://s2.dosya.tc/server23/0frpJ5/MarketAccess.rar.html

Bu dosyayı indirip kuruyorsunuz.Process ayarlarından us yapın ve play.google'da lokasyon isteyen tüm uygulamaları kurun.Blogger gibi.Daha çok uygulama var göremediğimiz.Market Access ile hem görünmeyen uygulamları görüyor hemde yükleyebiliyorsunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Sağol hacı bir de blackmart var arada update sorunu cıkartıyor ama paralı uygulamaları kurabiliyorsunuz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

Sağol hacı bir de blackmart var arada update sorunu cıkartıyor ama paralı uygulamaları kurabiliyorsunuz.

Onu biliyorum hocam.Belki o da aynı görevi görüyordur.Ama o kadar zaman çoğu uygulamayı lokasyon yüzünden kuramamışım meğer :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    Power-Hacker bunu yazdı

Onu biliyorum hocam.Belki o da aynı görevi görüyordur.Ama o kadar zaman çoğu uygulamayı lokasyon yüzünden kuramamışım meğer :) 

Market dedinmi aklıma 'snappz' market gelir ama fbi el koydu sştesşde kapatıldı zamanın en güncel uygulamaları vardı kendisinde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    getapk var şu an gayet güncel bir tek search kısmını biraz daha optimize etmeleri lazım. yandex navigasyonu vardı kuramamistim bi deniyeyim bununla. bir de google navigasyonu ne zaman tr de aktif olur acep

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

çizik.eyw

Metalurjist.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rootlu uygulamaları bulabileceğim bildiğiniz site ya da kaynak var mı arkadaşlar ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Rootlu uygulamaları bulabileceğim bildiğiniz site ya da kaynak var mı arkadaşlar ? 

root crack ne ararsan var 

http://www.mobilephonetalk.com/forum.php

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Benim telefonum rootlu ama tam olarak bu uygulama ne işe yarıyor ? biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doganoglu66 bunu yazdı

Benim telefonum rootlu ama tam olarak bu uygulama ne işe yarıyor ? biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.

Marketteki bazı uygulamalar Türkiye destekli değl.O uygulamalara girdiğinde cihazınız desteklemiyor der hocam.Ama bu programla o uygulamaları görüyor ve kurabiliyorsun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam

Toplam Hit: 1737 Toplam Mesaj: 11