Android Türkiye'de Kısıtlanan Uygulamaları Kurma
-
Güzel birşey keşfettim paylaşmak istedim arkadaşlar.Android'te blogger uygulamasının Türkiye'ye gelmesini bekliyordum ama buna hiç gerek yokmuş.Lokasyon sınırını aşmanın bir yolu varmış meğer.Telefonunuzun root yetkisine sahip olması gerekiyor.
http://s2.dosya.tc/server23/0frpJ5/MarketAccess.rar.html
Bu dosyayı indirip kuruyorsunuz.Process ayarlarından us yapın ve play.google'da lokasyon isteyen tüm uygulamaları kurun.Blogger gibi.Daha çok uygulama var göremediğimiz.Market Access ile hem görünmeyen uygulamları görüyor hemde yükleyebiliyorsunuz.
-
Sağol hacı bir de blackmart var arada update sorunu cıkartıyor ama paralı uygulamaları kurabiliyorsunuz.
-
Power-Hacker bunu yazdı
Sağol hacı bir de blackmart var arada update sorunu cıkartıyor ama paralı uygulamaları kurabiliyorsunuz.
Onu biliyorum hocam.Belki o da aynı görevi görüyordur.Ama o kadar zaman çoğu uygulamayı lokasyon yüzünden kuramamışım meğer :)
-
CyberAngel bunu yazdıPower-Hacker bunu yazdı
Onu biliyorum hocam.Belki o da aynı görevi görüyordur.Ama o kadar zaman çoğu uygulamayı lokasyon yüzünden kuramamışım meğer :)
Market dedinmi aklıma 'snappz' market gelir ama fbi el koydu sştesşde kapatıldı zamanın en güncel uygulamaları vardı kendisinde.
-
getapk var şu an gayet güncel bir tek search kısmını biraz daha optimize etmeleri lazım. yandex navigasyonu vardı kuramamistim bi deniyeyim bununla. bir de google navigasyonu ne zaman tr de aktif olur acep
-
çizik.eyw
-
Rootlu uygulamaları bulabileceğim bildiğiniz site ya da kaynak var mı arkadaşlar ?
-
CyberAngel bunu yazdı
Rootlu uygulamaları bulabileceğim bildiğiniz site ya da kaynak var mı arkadaşlar ?
root crack ne ararsan var
http://www.mobilephonetalk.com/forum.php
-
Benim telefonum rootlu ama tam olarak bu uygulama ne işe yarıyor ? biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.
-
doganoglu66 bunu yazdı
Benim telefonum rootlu ama tam olarak bu uygulama ne işe yarıyor ? biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim.
Marketteki bazı uygulamalar Türkiye destekli değl.O uygulamalara girdiğinde cihazınız desteklemiyor der hocam.Ama bu programla o uygulamaları görüyor ve kurabiliyorsun.
-
teşekkürler hocam