folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Tv Box İçin Uzaktan Yardım Programı Lazım

Android Tv Box İçin Uzaktan Yardım Programı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Slm kıymetli mürid kardeşlerim.

Android tv box (next start 4k) için uzaktan bağlantı/yardım programına ihtiyacım var, kullanıp öneri verebilecek var mı? Bazı android programlar box için yazılmadığından zaten hiç yüklenmiyor, bazıları da sorunlu çalışıyor.

Karmaşık ayarları olsa da cepten cebe ANYDESK çok güzel çalışıyor fakat, cepten android box'ı kontrol etmek istediğimde sadece ekranı görebiliyorum, ne denersem deneyeyim tıklama yapamıyorum. Tıklama olmayınca da cihazı uzaktan kullanamıyorum.

Mümkünse basit ve android box'da da çalışabilecek bir program lazım.

Ne için kullanacağım?

Medyanın %99'u yandaş olduğu için uzun zamandır TV izlemiyorum. Bu nedenle kendi TV box'ıma github'dan cloudstream ve seyirtürk kurdum, film dizi, belgesel vb. izlemek istersem açıp bedava izliyorum. Bunu gören anam babam da heveslendiler ama kullanamayacaklarını da biliyorum. Zaten telefonu zor kullanıyorlar, box daha sıkıntı. Az çok kullanmayı öğretirim ama bir sorun çıkınca uzaktan bağlanmam lazım, yoksa aksi ihtiyar kafasına uzaktan anlatamıyorum, saç baş yolup kavga ediyoruz.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

telefona bluetooth mouse, klavye bağlayıp anydesk üzerinden android cihazı kontrol etmeyi denedin mi?

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

telefona bluetooth mouse, klavye bağlayıp anydesk üzerinden android cihazı kontrol etmeyi denedin mi?

hımmm onu denemedim hocam, iyi hatırlattın teşekkür ederim. Bir de dediğin gibi yapayım bakalım ne olacak. 

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1286 Toplam Mesaj: 3
android box ip tv tv box