folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Tv Videoları Dik Oynatmak Mümkünmü?

Android Tv Videoları Dik Oynatmak Mümkünmü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

Herkese selamlar telefonla dik olarak çekilmiş videoları android tv de oynatmak istediğimde yatay şekilde oynatıyor bir kaç player denedim fakat hepsinde aynı durum var. Bu arada videoların ön izlemeleri dik olarak görünüyor oynat dediğimde yataya dönüyor bu neden kaynaklanıyor olabilir yada nasıl çözülebilir fikriniz var mı?

You Will Never Walk Alone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Alezsian bunu yazdı

Herkese selamlar telefonla dik olarak çekilmiş videoları android tv de oynatmak istediğimde yatay şekilde oynatıyor bir kaç player denedim fakat hepsinde aynı durum var. Bu arada videoların ön izlemeleri dik olarak görünüyor oynat dediğimde yataya dönüyor bu neden kaynaklanıyor olabilir yada nasıl çözülebilir fikriniz var mı?

acep ekran döndürme uygulamalarını denedin mi? Sanki telefondaki telefonu yan yatırınca otomatik yan moda geçme olayı gibi uygulamada modu açınca ekran yan oluyor vs. Bu tarz bir şey deneyebilirsin.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    Alezsian bunu yazdı

acep ekran döndürme uygulamalarını denedin mi? Sanki telefondaki telefonu yan yatırınca otomatik yan moda geçme olayı gibi uygulamada modu açınca ekran yan oluyor vs. Bu tarz bir şey deneyebilirsin.

aynen ilk aklıma o geldi yan döndürme uygulaması ile denedim fakat fayda etmedi aceba başka bir formülümü var diye düşündüm ama bulamadım.

You Will Never Walk Alone
Toplam Hit: 82 Toplam Mesaj: 3
android video tv tv player