Android Ui Sesleri
-
Elimde bir discovery var buna ui sesleri eklemek istiyorum nasıl yapıcam? Bir bilgisi olan var mı? Ui sesinden kastım, kilit açılınca kilit kapanınca çıkan sesler, birşeyi seçtiğimde şarja taktığımda çıkarttığımda ses çıksın istiyorum. ot gibi telefon :D
-
Bende Lenovo A850 var, Discovery ile aynı hocam romları.Telefona takla attırdım bugün.Rom atıp, brick ettim sonra düzelttim bu sefer imei vs silindi.Ama uğraştığıma değdi güzel oldu.Android'in güzel yanları işte :)
Soruna gelecek olursak telefona root at, sonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer bu programı kur sistem dosyalarına erişme imkanın olur.Fakat dikkat et telefonun ağzına edebilirsin.Şimdi tam hatırlamıyorum sistem sesleri nerede ama kurcalayınca bulursun.
-
Mustafa bunu yazdı
Bende Lenovo A850 var, Discovery ile aynı hocam romları.Telefona takla attırdım bugün.Rom atıp, brick ettim sonra düzelttim bu sefer imei vs silindi.Ama uğraştığıma değdi güzel oldu.Android'in güzel yanları işte :)
Soruna gelecek olursak telefona root at, sonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer bu programı kur sistem dosyalarına erişme imkanın olur.Fakat dikkat et telefonun ağzına edebilirsin.Şimdi tam hatırlamıyorum sistem sesleri nerede ama kurcalayınca bulursun.
Hocam onu denedim. Ses dosyaların buldum. s3'ün sesleri ile saniyesi saniyesine aynı bir şekilde ayarlayıp değiştirdim. Yeniden başlattım sesler değişmedi bile :D Sesleri sildim yine sesler çalıyordu
-
Programda w/r diye yazma ve okuma izinleri vardı oraları kurcaladın mı hocam ?
-
Mustafa bunu yazdı
Programda w/r diye yazma ve okuma izinleri vardı oraları kurcaladın mı hocam ?
tüm izinlerini vermiştim
-
Normalde değişmesi lazım.Sildiysen mümkün değil sesin çıkmaması gerekiyordu.
-
Mustafa bunu yazdı
Normalde değişmesi lazım.Sildiysen mümkün değil sesin çıkmaması gerekiyordu.
Aslında bir daha mı denesem acaba? Ben bi daha deniyim de yazıyım sonuçları
-
Yine aynı. Şimdi hiçbir ses çıkmıyor :D
-
Hocam sanırım senin olay tamamiyle ses formatından kaynaklı.Orjinal sesler hangi formattaysa .mp3, .ogg vs.O formata dönüştürüp dene derim bi.
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam sanırım senin olay tamamiyle ses formatından kaynaklı.Orjinal sesler hangi formattaysa .mp3, .ogg vs.O formata dönüştürüp dene derim bi.
ogg sesleri ogg yükledim. ilk sefer saniyesi saniyesine aynı olacak şekilde kırpmıştım isimlerini falan bir bir düzeltip şimdi sadece isimleri düzeltip rebootladım şimdi hiçbir ses yok :D