Android Ui Sesleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Elimde bir discovery var buna ui sesleri eklemek istiyorum nasıl yapıcam? Bir bilgisi olan var mı? Ui sesinden kastım, kilit açılınca kilit kapanınca çıkan sesler, birşeyi seçtiğimde şarja taktığımda çıkarttığımda ses çıksın istiyorum. ot gibi telefon :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende Lenovo A850 var, Discovery ile aynı hocam romları.Telefona takla attırdım bugün.Rom atıp, brick ettim sonra düzelttim bu sefer imei vs silindi.Ama uğraştığıma değdi güzel oldu.Android'in güzel yanları işte :)

Soruna gelecek olursak telefona root at, sonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer bu programı kur sistem dosyalarına erişme imkanın olur.Fakat dikkat et telefonun ağzına edebilirsin.Şimdi tam hatırlamıyorum sistem sesleri nerede ama kurcalayınca bulursun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bende Lenovo A850 var, Discovery ile aynı hocam romları.Telefona takla attırdım bugün.Rom atıp, brick ettim sonra düzelttim bu sefer imei vs silindi.Ama uğraştığıma değdi güzel oldu.Android'in güzel yanları işte :)

Soruna gelecek olursak telefona root at, sonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer bu programı kur sistem dosyalarına erişme imkanın olur.Fakat dikkat et telefonun ağzına edebilirsin.Şimdi tam hatırlamıyorum sistem sesleri nerede ama kurcalayınca bulursun.

Hocam onu denedim. Ses dosyaların buldum. s3'ün sesleri ile saniyesi saniyesine aynı bir şekilde ayarlayıp değiştirdim. Yeniden başlattım sesler değişmedi bile :D Sesleri sildim yine sesler çalıyordu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Programda w/r diye yazma ve okuma izinleri vardı oraları kurcaladın mı hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Programda w/r diye yazma ve okuma izinleri vardı oraları kurcaladın mı hocam ?

tüm izinlerini vermiştim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Normalde değişmesi lazım.Sildiysen mümkün değil sesin çıkmaması gerekiyordu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Normalde değişmesi lazım.Sildiysen mümkün değil sesin çıkmaması gerekiyordu.

Aslında bir daha mı denesem acaba? Ben bi daha deniyim de yazıyım sonuçları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Yine aynı. Şimdi hiçbir ses çıkmıyor :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam sanırım senin olay tamamiyle ses formatından kaynaklı.Orjinal sesler hangi formattaysa .mp3, .ogg vs.O formata dönüştürüp dene derim bi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Hocam sanırım senin olay tamamiyle ses formatından kaynaklı.Orjinal sesler hangi formattaysa .mp3, .ogg vs.O formata dönüştürüp dene derim bi.

ogg sesleri ogg yükledim. ilk sefer saniyesi saniyesine aynı olacak şekilde kırpmıştım isimlerini falan bir bir düzeltip şimdi sadece isimleri düzeltip rebootladım şimdi hiçbir ses yok :D 

Toplam Hit: 803 Toplam Mesaj: 10