folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Uygulama Da Farklı Bir Çeşit Ban Atıyor Nasıl Aşabilirim

Android Uygulama Da Farklı Bir Çeşit Ban Atıyor Nasıl Aşabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhaba arkadaslar bitane uygulama var connected diye 

önce mürite sik kaldıran müritlere sunu not ediyorum abazalık felan gibi birşeyden banlanmadı hesap

neyse uygulamayı kaldırdım faceden diger herşeyden cıkış yaptım yine otomatik girdi dosyalarda klasörü vardı sildim yine giriyo 1 saniyeden az bir sürede ekran hesabınız kitlendi yazıyor

şöyle tarif edeyim normal sekilde acılıyo 1 saniye sonrada ekran koruyucu gibi sikindirik birşey geliyor.

ugrastım multi olarak uygulama calıstırmaya yarıyan uygulamadan denedim yine banladı 

fakat telin netini ve wifi sini kapayıp uygulamayı actıgımda  ardından wifiyi acıp giriş yap dedigimde hesapta gezebiliyorum :D kilit uyrası gelmiyor hesabıma giriyor

cok salakca bir uygulama mantıgı nedir acaba ? emulatorden dende girebiliyorum fakat tel den girmem gerek

:D

google market üzerindenmi birşeyi check ediyor pc olsa bulurumda telden anlamıyorum amk  birşeyi kontrol edip uyarıyı verdiriyo baska biryere giremiyon

vpn ip degisme felanda denendi nasıl bir sistem bu 

Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

merhaba arkadaslar bitane uygulama var connected diye 

önce mürite sik kaldıran müritlere sunu not ediyorum abazalık felan gibi birşeyden banlanmadı hesap

neyse uygulamayı kaldırdım faceden diger herşeyden cıkış yaptım yine otomatik girdi dosyalarda klasörü vardı sildim yine giriyo 1 saniyeden az bir sürede ekran hesabınız kitlendi yazıyor

şöyle tarif edeyim normal sekilde acılıyo 1 saniye sonrada ekran koruyucu gibi sikindirik birşey geliyor.

ugrastım multi olarak uygulama calıstırmaya yarıyan uygulamadan denedim yine banladı 

fakat telin netini ve wifi sini kapayıp uygulamayı actıgımda  ardından wifiyi acıp giriş yap dedigimde hesapta gezebiliyorum :D kilit uyrası gelmiyor hesabıma giriyor

cok salakca bir uygulama mantıgı nedir acaba ? emulatorden dende girebiliyorum fakat tel den girmem gerek

:D

google market üzerindenmi birşeyi check ediyor pc olsa bulurumda telden anlamıyorum amk  birşeyi kontrol edip uyarıyı verdiriyo baska biryere giremiyon

vpn ip degisme felanda denendi nasıl bir sistem bu 

Senaryo 1

Cihaz kimliğini okuma izni varsa unique user id (UUID) oluşturup onu banlayabilir. Her cihazın idsi farklı olacağından diğerler cihazlardan giriş yapabiliyorsundur.

Wifi kapatma olayına gelecek olursak, yalnızca açılışta bir kez yapıyordur sorguyu. Eh o sırada internetin olmadığı için cevabı alamayıp buyur ediyordur içeriye.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pararal space uygulaması calıstı bu sefer :D girdim banlı hesaba takılıyorum götlere bak  benim gibi birini banlıyorlar

sex itirafları,  cılgın götcü diye nickli sikkafalılar duruyor ama :D