folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android Uygulamada Push Notification İşlem Basamakları

Android Uygulamada Push Notification İşlem Basamakları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, 

Bir android uygulama üzerine çabalıyorum. Uygulamanın büyük bir kısmı bitti. Şu anda tek sorunumun notification push etmek.

Uygulama yüklenirken gerekli  internet,wake lock,network status,gcm izinlerini istemekteyim.

Google console üzerinden uygulamayı tanımladım ve bu uygulamaya özel api keyinide aldım. 

Bu api keyini push eden web uygulamasına tanımladım ancak uylamayı çalıştırdığımda 

{"multicast_id":4655513224355693711,"success":0,"failure":1,"canonical_ids":0,"results":[{"error":"InvalidRegistration"}]}

Şeklinde hata alıyorum.

Device yani uygulamayı indiren kişiler google console üzerinde set edilemiyor yada ben bunu beceremiyorum. Yada setmi edilmesi gerekiyor bilmiyorum.

Cordoba yada Android SDK üzerinde çözüm sunarsanız, yapmam gereken işlemleri adım adım anatabilirseniz çok sevinirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

bi up olsun gece takılanlar belki görür

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam az biraz bilgim var da

Ne bilgimi aktarabilecek bi çalışma ortamım var ne de çalıştırıp deneyelecek bi bilgisayarım :/

Fakat sanıyorum phonegap push notifications diye aratınca githubtaki örnek senin aradığına çözüm?

Telefondayım link bile veremiyorum malum tinymce bozuk tarikatın 

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Up olsun, maksat vatandaşın işi görülsün(gündüzcüler için)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu konuda çalışmadım ama görülen o ki senin register id nde problem var, ya yanlış giriyorsun ya gönderirken eksik gidiyor.. göndermeden önce veriyi bir kontrol eder misin? bazen belirli bir limit oluyor gönderim için yani xxx byten fazlası gitmiyor bu tarz bir şey olabilir.

elamanın biri yazmış bunlara bak

1. Authorization header when posting data to
    https://android.googleapis.com/gcm/send
    2. The android app is registering correctly: GCMRegistrar.register(this,
    ...)
    3. The API key is allowing any referrer
    4. GCM API is enabled

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1547 Toplam Mesaj: 5