Android Uzaktan Eğitimi (Ücretsiz) - Kaçırmayın
-
Başvuru Formu için : http://www.kodcu.com/2011/05/android-uzaktan-egitimi-ucretsiz/
Bu uzaktan eğitim sadece Android üzerine olacaktır. Ücretsiz 90 dakikalık uzaktan eğitim ile eğitmenlerimize anında soru sorabileceksiniz.
Hatta örnekleri kendi bilgisayarınızda çalışırken sorun yaşadığınız kısımda, eğitmenimizin sizin bilgisayarınıza bağlanmasıyla hemen destek alabileceksiniz. Bu eğitime katılmak için sadece internet bağlantınızın olması yeterli !

-
Başlama Tarihi : 11 Mayıs 2011 Çarşamba saat : 20.00
-
Süresi : 90 Dakika
Android Eğitimi Oturumunun Detayları : (Eğitmen : Suhap Şahin)
- Mobil uygulama geliştirmenin arka planı
- Android nedir ve ne değildir
- Android SDK özelliklerine giriş
- Android hangi cihazlarda çalışır
- Mobil ve Android üzerinde neden geliştirme yapılır
- Android geliştirme çatısı ve SDK ya giriş
- Android için kod geliştirme ortamının kurulması ve proje oluşturmak debug etmek ve test
etmek
- Android Sanal Makinasının kullanımı, emülator ve geliştirme araçları
- İlk Merhaba Uygulaması
- Panel ve radio button bileşenlerini kullanan bir uygulama örneği
- Telefonunuzun kamerasına erişen uygulama örneği
-Soru cevap kısmıSon başvuru : 10 mayıs Salı 2011 saat 20.00
Sadece 30 arkadaşımız bu fırsattan yararlanabilecektir (maalesef). Başvuran arkadaşlarımızın arasından seçimi ‘ kodcu.com’ yapacaktır. Eğitime kabul edilen kişilere e-posta yoluyla geri dönüş sağlanacaktır.
Not : Eğitime katılacak arkadaşlara gereken döküman + uygulamaları indirme ve kurma talimatlarını göndereceğiz
-
-
....
-
Eywallah hocam saolasın.Başvurumu yaptım.
-
Bende başvurdum bakalım.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Eywallah hocam saolasın.Başvurumu yaptım.
-----------------------------
Rica ederim. -
güzel fırsat ama katılanlardan biri bu eğitimi videoya alırsa harika olur bence yararlı bi eğitim ama ben başvuru yaparım bide kazanır ve izleyemezsem diye daha bilgili ve istekli arkadaşlara bırakıyorum hakkımı
-
kazandım ben :)
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------Videoya al en yüksek kalite, unutma hacım
-
Noneyim bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------Videoya al en yüksek kalite, unutma hacım
-----------------------------ücretsiz 90 dakikalık tweet eğitim diyor adamlar :|
-
Bunu birakin abi
http://isohunt.com/torrent_details/271026641/developing+android+java?tab=summary
su linkteki torrenti indirip yukelemeye baslatin, suan deli gibi seed ediyorum tum developerlar icin :) Simdiden 775mb upload yollamisim, indirirkende 200-400kb arasi indiriyordum. Tavsiye ederim hepinize, harika bir egitim serisi.