Android Ve İos Oyun İçin Fiyat Verebilecek ?
-
Çok çok basit , 3 taş tictoc benzeri 2 boyutlu bir oyun yaptırılacak.
Oyunun tam ayrıntısını veremeyeceğim tabiki anlaşma olmadan
Daha önce markatlerde olmayan bir oyun basit ama eğlenceli çok zaman harcayabilirsiniz.
Amaç reklam gelirinden para kazanmak.
Fiyat vermeden önce emeğinizi hesaplamak istiyorsanız dediğim gibi 3 taş , tictoc tarzı bir oyun sade bir arayüz olacak
ios ve android için ayrı veya ikisi birlikte fiyat verebilirsiniz.
Teşekkürler.
-
Tasarım hazır mı? Multiplayer mı olacak? Eğer öyle ise server tarafı da hazır mı?
-
JPriest bunu yazdı
Tasarım hazır mı? Multiplayer mı olacak? Eğer öyle ise server tarafı da hazır mı?
multiplayer olmayacak , hasarımı hazırlarım sanırım 3 günümü felan alır maksimum
fakat tasarım dediğim ben çizerim sen yerleştirirsin.
facebook ile puan paylaşma için server gerekiosa ayarlarız bi server ?
-
bu işi anlamıyorum.yani benimde %100 tutacak fikrim var ama biriyle anlaşmak fikrini anlatmak bana ürkütücü gelior
çünkü bunu öğrenen programcı seni aradan çıkartıp kendisi yapar
hiç zamanım yoktu 1 haftaya kadar boş zamanım olacak tekrardan başlayacam bu android işine
birde kesin tutacak fikri oyun haline getirsen bile onun popülerleşmesini nasıl sağlayacaksın hocam ? reklam fln lazım oda çok para.
-
Ekerci bunu yazdı
bu işi anlamıyorum.yani benimde %100 tutacak fikrim var ama biriyle anlaşmak fikrini anlatmak bana ürkütücü gelior
çünkü bunu öğrenen programcı seni aradan çıkartıp kendisi yapar
hiç zamanım yoktu 1 haftaya kadar boş zamanım olacak tekrardan başlayacam bu android işine
birde kesin tutacak fikri oyun haline getirsen bile onun popülerleşmesini nasıl sağlayacaksın hocam ? reklam fln lazım oda çok para.
hocam tbt den birine iş yaptıracagım adam yıllık hesabını riske atmaz fiyat verir uygunsa kabul eder projeyi anlatırım yapar parayı alır
yoksa niye r10 a konu açardim :D
-
Hocam unity kullanarak sen de yapabilirsin 2-3 haftada eğer hic bilmiyorsan unity yi.
Zaten az çok bilgin varsa bu sure çok daha kısalır.