folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Ve IOS Programlama Kitapları?

Android Ve IOS Programlama Kitapları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Merhaba, yeni girdiğim iş yerinde mobil ve ios programlamaya yönelmem gerekiyor. İş yerinde başka yazılımcı yok. İlk etapda bi beklenti de yok fakat bi süre içerisinde öğrenmem gerekiyor. Udemy filan da takip edicem ama elimin altında kitap da olsun istiyorum. 

Anlatımı güzel bol örnekli kitap önerilerinizi bekliyorum. 
    Programlama bilgim var sıfır değilim ama mobil işine sadece web kısmında girdim. 
    Hangi kitap veya kitapları önerirsiniz?

Birden fazla kitap da önerebilirsiniz. 

+ olarak eğitim video setlerini de önerebilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

Merhaba, yeni girdiğim iş yerinde mobil ve ios programlamaya yönelmem gerekiyor. İş yerinde başka yazılımcı yok. İlk etapda bi beklenti de yok fakat bi süre içerisinde öğrenmem gerekiyor. Udemy filan da takip edicem ama elimin altında kitap da olsun istiyorum. 

Anlatımı güzel bol örnekli kitap önerilerinizi bekliyorum. 
    Programlama bilgim var sıfır değilim ama mobil işine sadece web kısmında girdim. 
    Hangi kitap veya kitapları önerirsiniz?

Birden fazla kitap da önerebilirsiniz. 

+ olarak eğitim video setlerini de önerebilirsiniz.

İngilizceniz varsa youtube de çok iyi kaynak var 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intialcatalog
    intialcatalog's avatar
    Erkek

Hocam türkçe kitaplar maalesef çok yüzeysel. iOS tarafında hiç bir şey yok. 

Android için http://www.hepsiburada.com/android-programlama-egitimi-dvd-li-p-KPUSULA60845  öneririm.