Android Ve Maple
-
Hocalar matematikçiler bilir maplelı şimdi ben bu maple ı tabltte kullanabılır mıyım android işletim sistemli. Birde ios yanı ıpad te çalışıomus bu pro. İpadde calısan bır pro yu androıdte çalıstırabılır mıyız? Yada buna benzer baska bıldıgınız porgram var mı?
-
android nereee ios nere...aynı uygulamanın android için olanını araştır
-
aynı uygulamanın androıd ıcın olanı yok pc ve ios için var bir emulator vb. programlarla calıstırmanın kolayı yokumudur?
-
henüz mümkün değil :)
-
maple command line ile çalışabiliyorsa, evdeki bilgisayarına kur, ssh ile androiddten bağlanıp yapabilrsin.
Matlab ı böyle kullanabilirsin mesela
-
anubisx'in dediğinden sonra bende de ufak bi jeton düştü :D hacı teamviewer kur tabletede bilgisayarada,bilgisayarın açık dursun istediğin zaman bağlan bilgisayar üzerinden istediğin gibi kullan :) (tabi windowsta çalışıyorsa bu maple dediğin uygulama)
-
Matlab'ın webserver eklentisi var.Onu kurup web üzerinden ulaşmaya çalışabilirsin
-
dediginizi uyguladim calisio ama baska bir yontem bldum. wolfram in android icin uygulamasi varmis calisio gayet guzel
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------dediginizi uyguladim calisio ama baska bir yontem bldum. wolfram in android icin uygulamasi varmis calisio gayet guzel
-----------------------------AT gibi çalışır, bende çok severim.
-
wolfram candır her boku biliı walla :)