folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Android Versiyon Düşürme Ve Mobil İnternet Sorunu

Android Versiyon Düşürme Ve Mobil İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Selam muritcanlar

S3 cihazımı 4.1.2 den 4.3 e yükselttim ama çok kastığı için geri 4.1.2 ye döndüm ama şu an da mobil internet çalışmıyor. imei sağlam şebekeyi ariza patch ile düzelttim ancak internet ayarları da yapılı olmasına rağmen mobil internete girmiyor. Bildirim çubuğunda simgesi bile çıkmıyor. Ne olur ne olmaz diye bütün wipelari da yaptım ama değişen olmadı. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. 

Not: Cihaz imei kayıtlıdır.  Tekrar 4.3 e yükselttince çalışıyor.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Stock rom mu ki ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    evet hocam stock rom ikiside.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    up olsun 4.1.2 ye düşünce imei i aldığım efs yedeği ile düzeltiyorum ama şöyle bir durum var ben efs yedeğini 4.3 te iken almıştım sorun bu olabilir mi? şebeke geliyor arama yapabiliyorum ama bir tek mobil internet sıkıntı işte.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek

Öyle bir şey yok her şeyin en güncelini kullanman gerekli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Öyle bir şey yok her şeyin en güncelini kullanman gerekli.

he ya hec sorma,! neyse mahalledeki servise götürdüm o da yapamadı daha doğrusu nedenini bulamadı. Her şeyi geçtim sırf sorunu bulmak için cebellesiyorum kafaya taktim bir kere ;))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Benim pederde de var s3 4.3 kurdum baya bir kurcaladım. Kasma yaşamadım hiç. Acaba cihazında daha önceden bir sorun olmuş olabilir mi? Herkes diyor 4.3 kasıyor kasıyor diye ama adamın telefonunu 2-3 gün piç ettim birşey göremedim ben

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

Benim pederde de var s3 4.3 kurdum baya bir kurcaladım. Kasma yaşamadım hiç. Acaba cihazında daha önceden bir sorun olmuş olabilir mi? Herkes diyor 4.3 kasıyor kasıyor diye ama adamın telefonunu 2-3 gün piç ettim birşey göremedim ben

benim dikkatimi çeken genellikle yurt dışı telefonlarında bu sorun var benimki zaten imei kayıtlı idi. Artık töbe ettim doğrusu.

Toplam Hit: 830 Toplam Mesaj: 8