Android Versiyon Düşürme Ve Mobil İnternet Sorunu
-
Selam muritcanlar
S3 cihazımı 4.1.2 den 4.3 e yükselttim ama çok kastığı için geri 4.1.2 ye döndüm ama şu an da mobil internet çalışmıyor. imei sağlam şebekeyi ariza patch ile düzelttim ancak internet ayarları da yapılı olmasına rağmen mobil internete girmiyor. Bildirim çubuğunda simgesi bile çıkmıyor. Ne olur ne olmaz diye bütün wipelari da yaptım ama değişen olmadı. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Not: Cihaz imei kayıtlıdır. Tekrar 4.3 e yükselttince çalışıyor.
-
Stock rom mu ki ?
-
evet hocam stock rom ikiside.
-
up olsun 4.1.2 ye düşünce imei i aldığım efs yedeği ile düzeltiyorum ama şöyle bir durum var ben efs yedeğini 4.3 te iken almıştım sorun bu olabilir mi? şebeke geliyor arama yapabiliyorum ama bir tek mobil internet sıkıntı işte.
-
Öyle bir şey yok her şeyin en güncelini kullanman gerekli.
-
Fatih54 bunu yazdı
Öyle bir şey yok her şeyin en güncelini kullanman gerekli.
he ya hec sorma,! neyse mahalledeki servise götürdüm o da yapamadı daha doğrusu nedenini bulamadı. Her şeyi geçtim sırf sorunu bulmak için cebellesiyorum kafaya taktim bir kere ;)) -
Benim pederde de var s3 4.3 kurdum baya bir kurcaladım. Kasma yaşamadım hiç. Acaba cihazında daha önceden bir sorun olmuş olabilir mi? Herkes diyor 4.3 kasıyor kasıyor diye ama adamın telefonunu 2-3 gün piç ettim birşey göremedim ben
-
TheKorsans bunu yazdı
Benim pederde de var s3 4.3 kurdum baya bir kurcaladım. Kasma yaşamadım hiç. Acaba cihazında daha önceden bir sorun olmuş olabilir mi? Herkes diyor 4.3 kasıyor kasıyor diye ama adamın telefonunu 2-3 gün piç ettim birşey göremedim ben
benim dikkatimi çeken genellikle yurt dışı telefonlarında bu sorun var benimki zaten imei kayıtlı idi. Artık töbe ettim doğrusu.