Android Video İndirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Android icin youtube tan  video indirme programi ariyorum. Forumda aradim net bisey bulamadim.

TorNaVida tarafından 18/Ağu/15 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Tubemate var. Youtube ile %100 uyumlu. Video izlenen cogu sitede de kullanabilirisin. Googla play de uygulama yok. Kendi sitesinden cek.

Edit www.tubemate.net

heza tarafından 18/Ağu/15 03:59 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

playde goremeyince guvenipte indiremedim ama sonradan indirdim suan kullaniyorum cok kullanisli

tskler hocam ilgin icin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Video Downloader

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

programa gerek yok ben şöyle indiriyorum. videonun linkinin en başına "ss" koy. aynen şöyle: ssyoutube.com/xyz 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı

programa gerek yok ben şöyle indiriyorum. videonun linkinin en başına "ss" koy. aynen şöyle: ssyoutube.com/xyz 

Hocam o şekilde tüm videolar inmiyor %70 i iniyor Youtube bunu engelliyor bazen Ama buda bi yöntem

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

indirvideo.net

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

DE5TROY3R Vermişti bana www.yt3dl.com

Bu güzel bir uygulama hem mp3 hem video indiriyor..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

saolun muritler tubemate indirdim baya guzel 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

saolun muritler tubemate indirdim baya guzel 

Tubemate iyidir hocam her sekilde kullanisli. Ben 4-5 senedir kullaniyorum nerdeyse hic sorun yasatmadi bana.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 10
download android youtube video youtube indirme