Android Vmaxx Tablet Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar kuzenim 10 gün önce aldı bu tableti.3 gün öncede bozuldu.Açılırken Android yazısı geliyor öylede kalıyor.İade etme şansımızda artık kalmamıştır.Garantiside yoktur.Belkide sisteminde bir arıza vardır diye düşündüm bende şuan tablet.Ne yapabilirim ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

ses açma ve power tuşlarına 10 saniye bASILI tut.  sistem restart yap  düzelir muhtemelen . fabrika ayarlarına geri gelebilirsin. yüklediğin  oyunlar fln gider o kadar.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    caldii10 bunu yazdı

ses açma ve power tuşlarına 10 saniye bASILI tut.  sistem restart yap  düzelir muhtemelen . fabrika ayarlarına geri gelebilirsin. yüklediğin  oyunlar fln gider o kadar.

basıyorum hiç bir şey olmuyor.Ayrıca İnternette reset tuşu var diyor iğne girecek bir yer.O da yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu siktiğime baştan nasıl sistem kuracaz bilen yok mu ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Hocam recovery mode tan factory reset atman lazım

Recovery mode tabletlerde nasıl girebilirsin bilmiyorum fakat

Power + ses yükseltme , power + ses azaltma yada 3ünü birden kapalıyken  aynı anda basarak deneyebilirsin

Bune benzer bir ekranla karşılaşırsan ses tuşlarını kullanıp wipe data/factory reset ile düzeltebilirsin

OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 10/May/13 16:04 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı

Hocam recovery mode tan factory reset atman lazım

Recovery mode tabletlerde nasıl girebilirsin bilmiyorum fakat

Power + ses yükseltme , power + ses azaltma yada 3ünü birden kapalıyken  aynı anda basarak deneyebilirsin

Bune benzer bir ekranla karşılaşırsan ses tuşlarını kullanıp wipe data/factory reset ile düzeltebilirsin

Ona sinirlendim zaten hocam dünden beri.Üç tuş var.Ses yükseltme + power, ses azaltma + power ve hepsi birden işe yaramıyor açmıyor.Deli oldum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Hocam işe yararmı bilmiyorum ama denmekte fayda var.Eğer tableti bilgisayar tanıyabiliyorsa

http://dl.google.com/android/android-sdk_r20.0.1-windows.zip şu adresten gerekli dosyaları indirip bir yere çıkartmalısın ardından

cmd den cd android-sdk-windows/platform-tools yapıp

adb reboot recovery

komutunu dene (tablet takılı ve açıkken logoda takıldığı yerde )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı

Hocam işe yararmı bilmiyorum ama denmekte fayda var.Eğer tableti bilgisayar tanıyabiliyorsa

http://dl.google.com/android/android-sdk_r20.0.1-windows.zip şu adresten gerekli dosyaları indirip bir yere çıkartmalısın ardından

cmd den cd android-sdk-windows/platform-tools yapıp

adb reboot recovery

komutunu dene (tablet takılı ve açıkken logoda takıldığı yerde )

Olmuyor hocam bilgisayara bağlanmıyor.Bilinen bir marka değil o yüzden hakkında pek bir şey yok.Android yazısında kalıyor öyle mal gibi.Tüm kombinasyonları denedim 3 tuşla factory reset menüsü gelmiyor.Bilgisayara dünden beri bağlamak için götümden ayı çıktı ama olmadı.Az kaldı birazdan parçalayacam çok sinirlendim.

Toplam Hit: 7393 Toplam Mesaj: 8