Android Yazılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 50 Derslik video eğitim setim mevcut Android yazılımı ile alakalı isteyenlere verebilirim ..

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocam bende yazılım mühendisliği 1. sınıfta geçtim. İnternete yükleyebilirsen yüklermisin. İsteyenler ordan indirip nasiplensinler :D 

Benimde ihtiyacım var ayrıca :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

hocam bende yazılım mühendisliği 1. sınıfta geçtim. İnternete yükleyebilirsen yüklermisin. İsteyenler ordan indirip nasiplensinler :D 

Site link paylaşmak serbest mi forum da ?

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    MhmdAlmz bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

referansli link olmadigi surece. sana para kazandircak veya bir kar salayacagin link degil ise serbest.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı

referansli link olmadigi surece. sana para kazandircak veya bir kar salayacagin link degil ise serbest.

Site bizim sitemiz . kendime ait bi site

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

sal bakalım linki

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

sal bakalım linki

http://paylasanyazilimci.com/mobil/emulator-kurulumu-ve-test-islemleri.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    tR0jaN bunu yazdı

sal bakalım linki

http://paylasanyazilimci.com/mobil/emulator-kurulumu-ve-test-islemleri.html

eline sağlık hocam sitede kullandığın tema da güzelmiş

slanger tarafından 09/Ağu/15 21:38 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Böyle konuları hortlatırım arkadaş :D Silinen konulardan arkadaşın nicke tıkladım sonra konuya girdim güzel paylaşım olmuş hatta mod arkadaş site linkini ilk post editleyerek eklerse daha bi mutlu olurum hani :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 9
android yazılım