Android Yedekleme
-
Murid ve muride dostlarim; Cep telefonumu servie verecegim. HTC Wildfire s telefonumu yedekelemek icin hangi programi onerirsiniz.
Benim icin en onemli kisim telefon rehperi disa aktar ile SD'kart'a aldim ama orden kendisi geri done biliyormu bilemedigim icin suphelerim var.
-
Telefon rehberini direkt google hesabınla senkronize edersen herhangi bir android telefonda geri getirebilirsin rehberini.
Ayrıca komple yedek için ben clockworkmod daki nandroid backup kullanıyorum.
-
Titanium Backup
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------Titanium Backup
----------------------------- -
tel geldiğinde içe aktar diyorsun olay bitiyor yada gmail senkronla
-
emreslmn bunu yazdı
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------blackmarttan şunun şeysini indiremedim bi türlü. bi hayırsever bana göderebilir mi? pro kullanmak istiyorum.
-
Bazı arkadaşlar titanium backup ve nandroid backup önermiş fakat
titanium backup root gerektiriyor clockworkmod içinde zaten bootloader kilidini açman lazım
Bootloader kilidini bir defa açtınmı birdaha LOCKED haline yani eski haline getiremeyebilirsin (telefondan telefona değişiyor)
servise göndereceğini belirtmişsin eğer garanti ile tamir olacaksa
bootloader kilidinin açık olması sorun yaratabilir.
Eğer sadece numaraları yedeklemek istiyorsan sim e kopyalayabilir
google hesabına atabilir sd karta dışa aktar seçeneğini seçebilirsin
sd karttan geri almak için sd karttan telefona seçeneğini kullanabilirsin
-
Prometheus bunu yazdıemreslmn bunu yazdı
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------blackmarttan şunun şeysini indiremedim bi türlü. bi hayırsever bana göderebilir mi? pro kullanmak istiyorum.
Ben titanium backup ı hiç sevmedim.Çünkü geri yüklerken bütü programları tek tek yüklemen lazım toplu bir yükleme yapmıyor.Ondan dolayı ücretsiz olan go backup ı öneririm.
-
Döner..