folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Androidciler Bakabilir Mi?

Androidciler Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bilindiği üzere HTC Evo 3D aletim var. 2 3 ay önce rootladım telefonu. sonra madem rootladım şu gereksiz uygulamaları bi sileyim dedim sistem uygulamalarını kurcaladığım için hiç açılmadı telefon. burdan bi arkadaş yardım etti. sd karta 'yodas_ICS_deodex' diye bir .zip attım, sonra telefonu power tuşu ve ses kısma tusuyla acıp recovery/install from sd card dan o zipi sectiğimde sadece sildiğim ve dondurduğum sistem dosyalarını tekrar yükledi diğer uygulamlarım oldugu gibi kaldı. sonra arada yine hata verdi telefonu acıkken 5 dk içinde kendiğinden kapanıp acılıyordu sürekli yine az onceki zipi yuklediğimde tekrar düzeliyordu. 2 gün once yine kapanıp acılmaya basladı. bu sefer aynı işlemi yaptıgımda sorun devam ediyor. ve sd karta tasınmıs olan uygulamalarıda gormuyor. titaniumdan yedekleme yapacam ama 3 4 dk içinde kapandıgı için yapamıyorum - ki titaniumda sd kartta- uygulamarı boşverip rehber ve sms yedeklemesi yapacam yine süre yeterli olmuyor. gerekli yedeklemeli yapsam fabrika ayarları cekecem ama...

-o recovery'e girdiğimde, ( sanırım clockmode 6.0 gibi birşey adı onu da rootlarken kurmustum) back up var o neyi yedekliyor?

-bir sorum daha sd kartta ilk root atarken superuser'ın (Superuser-3.0.7-efghi-signed) .zipi de hala duruyor onu hiç kurmayı denemedim cunku onu kurdugumda diğer uygulamalarım aynı kalacak mı bilmiyorum? ne yapacam yardım edin.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

o backup Nandroid backup oluyor bütün rom un backup ını alır.Yani o herhangi bir kötü durumla karşılaşırsan restore yaptığında telefonun backup aldığın haline dönüyor.

Super userı yüklemenin işine yarayacağını zannetmiyorum.Yüklediğin romda zaten vardır.

Tavsiyem: Nandroid backup al.Sonra zip dosyasını bir şekilde bilgisayara at(şart değil ama garanti olması için)

Factory reset at.

İstersen şu Rom'u tavsiye debilirim :)

http://forums.infectedrom.com/showthread.php/1548-ROM-Sense-4-1-Team-Venom-presents-Viper3D-1-0-0-Nightly-welcome-to-the-future

Titanium Backupla gelecek zaten.Titanium backupta menü tuşuna bastğını zaman extract from nandroid backup seçeneğini seçip zip i seçtiğin zaman

Yedeklenmiş haldeki sms ve rehberi kurtarabilirsin.Bu olayda bir sıkıntı çıksa bile nandroid backuptan her şekilde başladığın yere geri dönme şansın olur.

OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 21/Şub/13 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

suan disardayim. sd karti cikarip kullaniyorum suan ve kapanmiyor. yani romda bi sorun yok sanki,karta bi sorun var sanki

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

uzun bi sureden sonra up. 2 haftadır falan sd kartsız kullandım. bugun az once recoveryden sd kartın içindeki superuser zipini tekrar yukledim tlfu actım root izni gitmişti normal birşekilde kullanabiliyorum. yani sorun sadece root'da  rom ve sd kartda sorun yokmus. ama sorunum şimdi su, tlfda root olmadan yedekleme yapamam, ama root oluncada calısmıyor ne yapmamı onerirsiniz? rootsuz yedekleme programı var mı?

Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 4