Androidde Ana Ekranda Gif Oynatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

msn messenger zamanından hatırlayanlar vardır benim şanlı avatarımın orjinali .gif uzantılı hareketli resim;

https://i.gifer.com/3OZHt.gif

avatarımın bu halini telefonuma attım ama açıp bakmadan onatamıyor. ben istiyorumki; ana ekrana uygulamaların widgetlerini koyuyoruzya ezan vakti uygulaması var ana ekranda hep gözümüzün önünde ezan vakitleri kaç dakika kaldığı, analog saat koydum ister istemez saate bakınca kaç olduğunu anlıyoz (: widgetlerde bir bakışta diye muhabbet var bunda o günün tarihi ve hangi gün olduğu yazıyo. bunlar otomatik güncelleniyor ama benim şanlı avatarımı açmadan oynatmıyor. bu gif'leri otomatik oynatan uygulamamı vardır bilemedim de benim şanlı avatarımın ana ekranda otomatik oynamasını istiyorum. nasıl yaparım?

ve hazır konusu; tahribat.com'a da kullancılara avatarlarına böyle hareketli gif'ler koymayı isteri'm,z' (((:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

eyy konucum hort (:

arkadaşlar önce şunu söyleyim beni yanlış anlamayın asla öyle gösteriş, ben böyle bişeyim gibisinden şeyler için söylemiyorum.

bu akşam ezan okundu işte namaz için yerimi ayarlıyorum falan bi anda ansızın aklıma telefonum elimde, ekran koruyucum zaten avatarım (: ana ekrana şanlı avatarımı koyma düşüncesi geldi. tam bu anda bi zamanlar ana ekrana rehberdeki kişileri atmıştım daha kolay ulaşıp arayayım diye, bu kişileri atarken benim rehberi mail adresinden alıyorum bir sürü detaylar ekleyebiliyorum. rehberde kişilerin yanındaki simge varya oraya ailemde olanları beraber çekildiğimiz fotoğrafları koydum, arkadaşlarımla olanlarda da onlarla çekildiğimiz fotoğraflar var ana ekrana attığımda bu resim haliyle gösteriyor. bu rehberdeki kişiye benim şanlı avatarımın .gif halini attım yine oynatmadı ): sitedeki haliyle ana ekranıma atabildim. dokunup açarsam .gif halini gösteriyor.   .jpg halini telefonumu açtığımda hep karşımda olacak hemen altına da not tutma uygulaması indirmiştim onun widgetinde ufak bir kutuda da şanlı imzam (: 

.gif oynatma şeysine denk gelen yok mu yaw?

herşeyden başka zaten böyle enteresan şeyler "namaz"da gelir aklımıza :D bu sefer namaz öncesi geldi aklıma :D ama yine işin içinde namaz var :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=code.devil.gifhomewidget

Al ajanım

end tarafından 21/Eki/25 13:20 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Allah :DDDDDDDDDDDDDDDDD tam istediğim gibi oldu hocam. özellikle sağ kulağın çınlamıştır sebebi benim (; her telefonuma baktığımda sağ kulağını çınlatabilirim korkma (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

100k+ Download 

https://giphy.com/gifs/voy-h36vh423PiV9K 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hahaha. Neyin talep edildiğini ön-görmek lazım sanıyorum :-)

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 6
android gif oynatma