Android'de Bazı Uygulamalar Nasıl Sonlandırılır
-
Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy S6 kullanıyorum Rootsuz.
Telefonda Greenify var uygulamaları sonlandıran manuel sonlandırma yapıyorum arada.
Sorum şu kullanmadığım (yani arada bir kullandıklarım) bütün uygulamarı kapatma listesine aldım. Manuel kapat diyorum kapatıyor ama hemen arkasından otomatik çalışmaya başlayan (Facebook Messenger, Outlook, Adgurad Context Blocker, Speed Test vb) bir kaç uygulama var ben o birkaç uygulamayı nasıl sonlandırabilirim? Kendim elle açınca açılsın, sonlandır dediğimde de sonlandırılsın istiyorum. Bu yapılabilirse, nasıl - hangi programla yapılabilir rootsuz?
-
Uygulamalardan durdur yapıyorum ben
-
Uygulamaları sonlandırmakla boşa uğraşmayın. Boş ram israftır.
-
sunyy2003 bunu yazdı
Uygulamalardan durdur yapıyorum ben
Onu Greenify de yapıyor manuel de yapıyorum ama saydığım bir kaç uygulama otomatik başlıyor ben durdurduktan sonra
-
mkyb bunu yazdı
Uygulamaları sonlandırmakla boşa uğraşmayın. Boş ram israftır.
Haklısındır hocam da hani facebook messenger i belki ayda 2-3 defa açıyorum speedtest i belki 2 defa ayda açıyorum ondan kullanmadığım uygulamalar boşuna hafızada yer etmesine gerek yoktur diye düşünüyorum. Normal kullandığım uygulamalar bunlardan kalan ram kullanıp bayram etseler olmaz mı :) :D (sonlandırmak istediğim uygulamalar ne kadar ram yiyor onu bakmadan onlardan gelecek ram yorumu attığımı not düşeyim, belki elde edeceğim ram kayda değer birşey değil)
-
Lite sürümü kullanabilirsin hocam. Hatta bence Facebook Messenger'ı komple sil. Reklam gösteceğim diye arkaplanda sürekli konum ve ses dinlemesi yapıyor.
Outlook yerine Android'in kendinde olan Gmail'i kullanabilirsin. Outlook hesabı ekleniyor.
-
mkyb bunu yazdı
Lite sürümü kullanabilirsin hocam. Hatta bence Facebook Messenger'ı komple sil. Reklam gösteceğim diye arkaplanda sürekli konum ve ses dinlemesi yapıyor.
Outlook yerine Android'in kendinde olan Gmail'i kullanabilirsin. Outlook hesabı ekleniyor.
Evet dediğin gibi bunlar da bir alternatif yöntemi.
Eğer istediğim gibi ya da benzeri bir program önerisi gelmezse bu şekilde, alternatif yöntem olarak bunu kullanabilirim Teşekkürler.