Androidde Kaldırılan Sistem Programını Yeniden Kurmak
-
Beyler Samsung Android telefondaki swype adlı hızlı yazı yazma programını root olarak kaldırmıştım. Yani normal yollardan bu program kaldırılmıyordu, sistem progamıydı. Ben root olarak programın dosyalarını silmiştim. Neden dahili hafızadan yer kazanmak için. Şimdi bu programı tekrar yüklemek istediğimde hata alıyorum. Program normal olarak apk dosyası ile elle kurulamıyor.
Bu durumda swype isimli programı nasıl kurabilirim ? Bilgisayardan komut satırından kurulum felan vardı. Bir de update.zip dosyası felan yapıyorduk. Telefonu yeniden başlatıp güncelleme modunda felan çalıştırıyorduk. Öyle bişey yapıp kurabilirmiyiz ?
-
titanium backup ile yedeklemişmiydin?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------titanium backup ile yedeklemişmiydin?
-----------------------------evet yedeklemiştim ama swpe varken mi yedekledim kaldırdıktan sonra mı yedekledim bilmiyorum. titanyumu yeniden kurup yedeklere bi bakayım.
-
titanyum backup ile yedek almamışım.
-
Root olup, XRecovery yükleyip, Swipe'ın senin telefonun için hazırlanmış zip'ini bulup Xrecovery ile yüklemeyi deneyebilirsin. Sistemi derinden etkileyen uygulamalar genelde böyle kuruluyor.
Ama senin telefonun için hazırlanmış zip'i bulmakta sıkıntı çekebilirsin.
Lakin, SWIPE için bu kadar derinlere inmenin gerekmeyeceğini düşünüyorum; belki sadece APK ile halledebilirsin.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------Root olup, XRecovery yükleyip, Swipe'ın senin telefonun için hazırlanmış zip'ini bulup Xrecovery ile yüklemeyi deneyebilirsin. Sistemi derinden etkileyen uygulamalar genelde böyle kuruluyor.
Ama senin telefonun için hazırlanmış zip'i bulmakta sıkıntı çekebilirsin.
Lakin, SWIPE için bu kadar derinlere inmenin gerekmeyeceğini düşünüyorum; belki sadece APK ile halledebilirsin.
-----------------------------o zaman hiç gerek yok. Android 4 sürümü güncellemesi gelince sürüm yükseltme yaparım.