Androidden Bilgisayarda Internete Baglanamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacilar htc one s kullaniyorum. Telefonu ilk aldigim zamanlarda kabloyu takar direk internete baglanirdim. Ama suan kablosuzla bile baglanamiyorum. Bilgisayar diger kablosuzlara baglanirken bunda sknti cikariyo. Telefon bilgisayari tanimiyor. Kablolu olarakta ne yaptiysam baglanamadim bunun bi cozumu var mi. Telefonu root atip viper yuklamayi dusunuuoum ama garanti sorunsalindan tirsiyorum. 

http://hizliresim.com/8mavZA

Yukaridaki sorunu birara daha yapmisti. Genelde bu ekrana gelip tamam deyonce baglaniyordu. Ama simdi sikinti cikariuo. Kafayi yicem :/

Birde hacilar, bilgisayar ne telefonu ne de vinn i tanimiyor. Aygit yoneticisine geldigimde ikisindede soru isareti var. Bilgisayar win 7 hic birseyi yoktu gecen vinnla baglabmamaya basladi. Arada baglaniyor ama. Androidin hafizasina ulasabiliyorum. Harddisk veya usb disk takinca da sknti yok. Vinnda sorun olabilir mi. 

Edit. Birde hacilar usb hata ayiklama modu nedir. Androidde

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

İnterneti kullanmak için PdaNet+ i kullanabilirsin.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

İnterneti kullanmak için PdaNet+ i kullanabilirsin.

Eyw hacim ise yaradi. Ama suan bu da sknti cikariyo :/

ride or die..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam Htc Desire X kullanıcısıyım. 

HTC cihazlara root atmak diğer telefonlardan farklı oluyor. HTC tarafından konulan ayrıyeten bir kilit var. Onu alıyorsun bir şeyler yapıyorsun falan. Unuttum nasıl yapıldığını, bayağı oldu root yapalı. 

Ama USB'yi bağladığın zaman task bara bir yığın şey gelmesi lazım. 

En azından ben bağladığımda şu şekilde oluyor. https://yadi.sk/i/obnSzdcPZqFDa

Gördüğün gibi o sağa sola bakan oklarda bilgisayardan usb ile ağ bağlantısı alabildiğini söylüyor. 

Rootladığında çözülür sorun fikrimce, bir de farklı USB kablolar ile dene. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocam Htc Desire X kullanıcısıyım. 

HTC cihazlara root atmak diğer telefonlardan farklı oluyor. HTC tarafından konulan ayrıyeten bir kilit var. Onu alıyorsun bir şeyler yapıyorsun falan. Unuttum nasıl yapıldığını, bayağı oldu root yapalı. 

Ama USB'yi bağladığın zaman task bara bir yığın şey gelmesi lazım. 

En azından ben bağladığımda şu şekilde oluyor. https://yadi.sk/i/obnSzdcPZqFDa

Gördüğün gibi o sağa sola bakan oklarda bilgisayardan usb ile ağ bağlantısı alabildiğini söylüyor. 

Rootladığında çözülür sorun fikrimce, bir de farklı USB kablolar ile dene. 

Hacım sağsola oklar geliyo ama bilgisayarda bi değişiklik olmuyo. İlk zamalarda nete hiçbir sorun olmadan giriyordum. Ama şimdi olmuyo ve 3 - 4 format yedi bilgisayar. Eskiden win 8 di sonrasında win 8.1 den iki veya 3 defa bir defa da win 7den yedi. Birde win 8de çalışırken bi zaman sonra sıkıntı yaptı. Bağlanmama sorunları olmuıştu. Telefon iki defa garantiye gitti acaba telefonda mı sıkıntı.

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

iki gündür aynı sorun bende de baş gösterdi. Usb wifi hiç biri bağlanmıyor. Sarı ünlem çıkıp internet erişimi yok diyor. PdaNet+ bile çalışmıyor. Virüs mü yedik acep ?! Pc yi tarattim bi cacık çıkmadı telefonu neyle taratacağım?

Edit: zor bela sarı ünlem gidiyor ama yinede internete girmiyor pc kafayı yiyeceğim yaaauuf

heza tarafından 30/Ağu/14 01:33 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Bugün başıma geldi, kablo sorunlu olabilir. Farklı kablo ile deneyin.

Hata ayıklama modu, Android SDK ile yazdığınız programları telefon üzerinde çalıştırıp hata ayıklamaya yarıyor. Eğer android için yazılım geliştirmiyorsanız kapatmanızda fayda var. Ayrıca Debug (Hata Ayıklama) modunu kullanmanız için özel sürücü yüklemeniz gerekebilir.

YeniHarman tarafından 30/Ağu/14 02:04 tarihinde düzenlenmiştir

Olaylara karışmayın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Ben hala virüsten şüphe ediyorum bir iki svchost u kapatınca internet geliyor ama hemen peşinden Explorer.exe yi de kapatmam lazım yoksa iki dk sonra yine gidiyor Kaspersky removal tools ile tarattim bir şey çıkmadı kafayı yiyeceğim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Panda Cloud Cleaner ya da Anti-Malware ile taratın. Olmadı Combofix. Ne çıkacak bakalım. Her koşulda tarama ve temizlikten sonra yönetici olarak sfc.exe /scannow komutunu çalıştırın.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 767 Toplam Mesaj: 9