Android'den DLNA Servere Bağlantı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gençler modem desteklediği için usb ye bi kaç film atıp dlna serveri kurdum modemde

PC de de var ayrica...

Akilli tv ikisini de görüyor fakat Android telefonla bir türlü ulaşamıyorum dlna serverlarına... 

Androidde nasıl görürüm .. kimsenin beğenmediği symbian şak diye bağlaniyordu..

(oynatamiyordu o ayrı × nokia gerzekliği× )

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Teşkilât barlar sokağında..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

Ben begeniyordum symbian onu diyim diye didim.

Nokia korkak davrandı tahmin ediyorum.. Ram'a İşlemciye yüklenseydi yani cihazı öyle güçlü  tasarlasaydı bu gün çok farklı olabilirdi 

Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 4
android dlna dlna player symbian