Androide Harddisk Okutmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

AbdullahAzad tablette hardiskini okutabildiğini soylemişti. benim telefonda denedik olmadı, acaba rootsuz diye mi olmadı? yada roota gerek olmadan baska bi programla falan yapabilir miyim boyle birşeyi?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

harddiskten kastın ? harici filan mı ? 

telefona göre değişiyor bazıları hacım.

ben klavye mouse bile takıp kullanabiliyorum. harici , usb bellek vs. dahil.

otg kablon sağlam vardır herhal? Rootsuz kullanıyorum bu arada.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

harici hocam 2,5 inc. otg'yi de abdullah evde bulmustu bozukda olabilir ama yeni duruyordu o yüzden ona pek ihtimal vermedik.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

AbdullahAzad tablette hardiskini okutabildiğini soylemişti. benim telefonda denedik olmadı, acaba rootsuz diye mi olmadı? yada roota gerek olmadan baska bi programla falan yapabilir miyim boyle birşeyi?

HTC Evo 3D ye göre konuşuyorum

-İlk olarak telefonumuz maalesef güç olarak usbleri karşılayamıyor.

-Eğer gücü farklı bir yerden versek bile kernel desteği yok :(

Kısacası hddyi telefonda görmek istiyorsan

uygun bir kernel + rom yüklemelisin

yani root bile yetmez s-off gerekiyor

Edit:Flash disk,klavye,mause benzeri hiçbirşey kullanamıyoruz ne yazıkki.Bunu anca One X te getirdi HTC.

Onuda sonradan Jelly Bean update ile eklediler.

OnLyGoDCaNStoPMe tarafından 25/Kas/12 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

HTC Evo 3D ye göre konuşuyorum

-İlk olarak telefonumuz maalesef güç olarak usbleri karşılayamıyor.

-Eğer gücü farklı bir yerden versek bile kernel desteği yok :(

Kısacası hddyi telefonda görmek istiyorsan

uygun bir kernel + rom yüklemelisin

yani root bile yetmez s-off gerekiyor

hay amk :( bende film izleme planları yapıyordum amk hatta 3d atarım falan diyordum :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Yapılmışı var.

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

Forum arama kısmı kafayı yemiş.Zor buldum konuyu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Yapılmışı var.

http://www.geekbuying.com/item/MK808-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-Rockchip-RK3066-Cortex-A9-Mini-PC-stick-307415.html

harbi bu tv boxlar tam olarak ne işe yarıyor nasıl calısıyor?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    real_agabey bunu yazdı

Yapılmışı var.

harbi bu tv boxlar tam olarak ne işe yarıyor nasıl calısıyor?

Android te ne yapabiliyorsan aşağı yukarı bundada aynısını yapabiliyorsun.

Klavye mouse HDD takılabiliyor.  Wirelesstan Video oynatma yapabiliyor. IpTv olarak kullanabiliyor.

Bana göre tek eksiği Optik out olmaması, olanını bulursam alacağım.

PlayVision MK802 II Android 4.0 - 1GB DDR3 - ARM Cortex A10 İşlemci - WiFi - HDMI TV DONGLE Mini PC Detay Bilgisi
    --------------------------------------------------------------------------------

Bu yeni nesil, akıllı görüntü ve ses aktarım cihazı ile yüksek çözünürlüklü medyalarınızı LCD TV’nizde izleyebilir, ufak boyutları sayesinde gittiğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. Üzerinde bulunan USB portlara depolama aygıtlarını bağlayabilir, TF-CARD’ larınızı cihaz üstünde bulunun ilgili slot’a takabilir veya cihaz içinde bulunan dahili hafızayı kullanabilirsiniz. Üzerinde bulunan entegre modem vasıtası ile YouTube gibi video sağlayıcı sitelere erişip, LCD TV’ nize ses ve görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Üzerinde bulunan Android yazılımı sayesinde, ihtiyacınıza göre yeni nesil yazılımları Android marketten indirip, cihazınıza kurabilir ve mevcut yeteneklerini geliştirebilirsiniz.

Ürünümüz, USB bellek büyüklüğündeki ebadı ve akıllı – geliştirilebilir alt yapısı sayesinde, ses ve görüntü aktarım ihtiyacınıza en ideal çözüm haline gelmektedir.

Üstün Performans

MK802 II küçük boyutlarına rağmen üstün performans sunan Allwinner A10 Cortex A8 1.5 Ghz işlemci tarafından desteklenmektedir. Android Market’te sunulan yüksek kaliteli dijital içerikli uygulamaların keyfini ücretsiz olarak sürün.

Daha hızlı Grafikler

Mk802 II sahip olduğu Mali 400mp grafik işlemci özelliği ile grafik yönünden yoğun uygulamaları desteklemek için yüksek güç ve duyarlı bir oyun deneyimi sunar. GPU fotoğrafları yönetmek ve HD videoları oynatmak gibi günlük görevler için bol miktarda güç sağlar.

Yeni nesil Wireless

En son wireless teknolojisi olan 802.11n , her MK802 II içine entegre edilmiştir. Wi-fi ağınıza bağlanarak, kablosuz bir şekilde hemen internette sörf yapabilir, müzik ve video koleksiyonlarınızı kesintisiz bir şekilde kaydedebilirsiniz

USB girişler. Sınırsız olanaklar

MK802 II, 2’si Host, 1’i OTG olan 3 adet USB girişe sahiptir. Android Kernel Linux tarafından desteklenen, kablosuz klavye/Mouse , Joystick, USB modem, 2.5 '' hard drive, USB-Lan ve tabiî ki USB Drive gibi pek çok modern USB cihazları destekler. Telemetri cihazlar, medikal cihazlar, ağır makina ve sensör cihazlarını destekleme olanakları vardır.

Her Görüntü, Her yerde

MK802 II ses ve görüntü almak için HDMI çıkışa sahiptir. Sizin ihtiyacınız olan bu noktada sadece bir ekrandır. Bu favori 60 '' LED TV ‘niz mi? Otel TV si mi? Ofis projektörü mü ? olacak siz karar verin. HDMI size kayıpsız, kaliteli içeriklerden keyif almanızı sağlar.

Aralıksız süren medya

Herhangi bir dilde bir film mi izlemek istiyorsunuz? MK 802 II, Youtube & PPS.TVHD versiyonunu kurmanızı sağlayarak tüm dillerde yayınlanan filmleri izleme keyfini sunar

Media Player

MK802 II üzerinde kendi medyalarınıza (Müzik, video, fotoğraf) göz atın. Medya kart okuyucunuzu veya 2,5 '' HDD nizi bağlayın. Veya NAS/DLNA sunucunuzun üzerindeki içeriklerinize göz atabilirsiniz. MK802 II çok geniş görüntü ve ses kodeklerini desteklemektedir.

Internet. Sosyal.

MK802 II internet tarayıcısına önceden facebook uygulaması yüklenmiştir. Google play üzerinden Twitter, Foursquare, Instagram ve Google+ gibi sosyal paylaşım araçlarını yükleyebilirsiniz

TEKNİK ÖZELLİKLER :

Model
    MK802 II

OS
    Android 4.0

Ana işlemci
    Allwinner A10/ 1GHz Cortex-A8

Ram
    1GB DDR3

Dahili Hafıza
    4GB

Grafik İşlemci
    2D/ 3D/ OpenGL ES2.0(AMD Z430)/ OpenVG1.1(AMD Z160)@27M Tri/sec

Network
    Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink8188)

Kard Hafıza
    Micro TF 2-32GB

Giriş-Çıkış
    Micro USBX2; USB2.0X1; HDMIX1; MicroSDX1

Klavye
    Virtual keyboard, support 2.4G wireless keyboard, fly mouse destekler

Ses
    AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A

Video
    WMV/ASF/MP4/3GP/3G2M4V/AVI/MJPEG/RV10/DivX/VC-1/MPEG-2/
    MPEG-4/H.263/H.264/1280*720P HD 30 fps, 1080P/720*480 D1 30fps

Android APP
    Youtube,Twitter,AngryBird,Office,Gmail,Browse,Skype.

HDMI
    1080P&2160P

Güç Girişi
    USB port üzerinden.

Aksesuar
    MicroUSB to USB(male) cable; MircoUSB to USB(female) adaptör;
    HDMI female to male cable, Güç adaptörü (opsiyonel).

Boyut
    9.7*2.8*1.2cm

Ağırlık
    0.2kg

real_agabey tarafından 26/Kas/12 14:45 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1843 Toplam Mesaj: 8