Androidi Ubuntu Phone Yapmak
-
Merhaba arkadaşlar. 2009 senesinden kalma bir tablet-telefon var elimde (Galaxy Tab P1000). Ben androidden sıkılmaya başladım, ubuntu phone olduğunu biliyordum ancak kurma hevesim yoktu şimdide androidi ubuntuya çevirmek istiyorum. Bunun için sağlam bir kaynak atabilecek var mı ? Ayrıca şu an ki android sürümü Android 2 serisinin son sürümü. Eğer androidi kuramazsam hangi rootu kullanmalıyım ? Yardımcı olacak müritler var mıdır ?
-
çizik
-
Claw bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar. 2009 senesinden kalma bir tablet-telefon var elimde (Galaxy Tab P1000). Ben androidden sıkılmaya başladım, ubuntu phone olduğunu biliyordum ancak kurma hevesim yoktu şimdide androidi ubuntuya çevirmek istiyorum. Bunun için sağlam bir kaynak atabilecek var mı ? Ayrıca şu an ki android sürümü Android 2 serisinin son sürümü. Eğer androidi kuramazsam hangi rootu kullanmalıyım ? Yardımcı olacak müritler var mıdır ?
o p1000 candır hocam onun gibisini görmedim gerçi ondan sorna hem tel hem tablet olan pek yok piyasada .. kıymetini bil .)
-
Kaptan bunu yazdıClaw bunu yazdı
o p1000 candır hocam onun gibisini görmedim gerçi ondan sorna hem tel hem tablet olan pek yok piyasada .. kıymetini bil .)
Farkındayım çokta seviyorum değişmem başka bir telefona. Yoksa bir iki ay sabreder ubuntu phone alırım hani yapılabiliyorsa diye düşündüm ama ı-ıh nexus için döküman bol normal bir telefon için yok. Bu yüzden konu ciddi çizik. Eğer benim gibi düşünen insanlar varsa döküman arayanlar diye konu gizli değil ve silinmemesini talep ederim ki herkes aradığı cevabı bulabilsin.
-
Hocam telefonun bazı özellikler çalışmıyor vs diye biliyorum genelde. XDA forumda Androd 5 romları vs onları kur derim :