ANDROİD/IOS Menü Hakkında Ufak Bir Soru Veya Rica (Web İle İlgilenenlerde Olabilir)
-

Hocalarım Öncelikle resimde anlattığım kadarıyla görsellik böyle
Şimdi Sol üst köşede Web Design gibi bi sistem var menüye tıklanınca sağ tarafa doğru menü açılıyor zaten Navigation Menu O Navigation menü de 1 Item tıklanıldığında o Item Seceneklerinin de Alta doğru açılmasını istiyorum
Ben hiç böyle birşeye rastlamadım hiçbir uygulamada görmedim böyle birşey mümkün olabilir mi diye sorarsam dalga geçileceğim sanırım :D
O yüzden şöyle sorayım ? Hiç rastladınız mı ? Bu menünün adı ne olabilir Google dan aratırsam ne diye bulabilirim ? Bu tarz menülerin adı nedir ?
Biraz Menüleri sadeleştirmem lazım saçma sapan 1453 tane Fragment eklemeye gerek yok bu şekilde Sade bir menüye adapter aracılığıyla istediğim gibi tasarım gömüp bi kaç işlem yapmak istiyorum.
Bilgidiğiniz gibi Her zaman yazılan kod değil Görsellik %80 önemlidir . Tabi Askeri alanda çalışılmıyorsa :)
Yardımcı olacak bi mürit abim veya müride ablam var mıdır ?
-
accordion menu bunun adi
-
accordion menu diye gecer,
ios accordion menu
android accordion menu
diye aratirsan istedigin componentleri bulabilirsin
@dhmm benden once davrandin hocam :) konuyu gec gordum yoksa mumkun degildi :))
unbalanced tarafından 20/Nis/16 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Aradığın şöyle bir şey olabilir mi acaba? http://stackoverflow.com/questions/17149776/android-navigation-drawer-submenu-how-to-collapsible-navigation-items
Eğer öyle ise, google'da şöyle bir arama yaptım: https://www.google.com/search?num=20&hl=en&site=webhp&source=hp&q=android+navigation+drawer+with+submenu&oq=android+navigation+drawer+with+s&gs_l=hp.3.0.0l6j0i22i30j0i22i10i30j0i22i30l2.1666.13023.0.14825.34.23.2.9.10.0.324.2618.0j17j0j1.18.0....0...1c.1.64.hp..6.27.2345.0.P0ppWW50_8w
-
unbalanced bunu yazdı
@dhmm benden once davrandin hocam :) konuyu gec gordum yoksa mumkun degildi :))
:D
-
Anahtar kelime de sıkıntım var :D o yüzden şettim şu tasarım işini de halledelim de son bi sonra nasipse yavaştan ios :) yapılan işin kelime anahtarını bulmakta zorluk çekiyorum tek sıkıntı o :/
@dhmm @unbalanced 40 saniye farkla en fazla 1 2 sevap azalır çok da büyük bi Rakam değil :D benim için tartışmasınıza gerek yok :D
@Jpriest teşekkür abi linkler için
-
Sorun Çözüldü
Isteyenler PM yoluyla ulaşırsa kaynak kodlarını atarım biraz uzun olduğu için buraya atmama gerek yok diye düşünüyorum :/
Son Durum ;