Androidli Bir Telefon Kurulumu
-
Androidli telefonlara kurulummu yapılıyor biz kendimiz yapabilirmiyiz yoksa
profesyonel yardım almalımıyız
media markt e 26 tl alıyorlar
-
hocam marka model nedir?
-bir de tam sorun nedir? neden kurmak istiyorsun?
zputnik tarafından 23/Eki/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
LG e510
-
Hocam burada var. Htc (Desire HD), Lg (Optimus 3d), Samsung (Galaxy S / S3) kullandım şimdiye kadar. Hiç birinde flashlarken ya da root ederken brick sorunu ile karşılaşmadım. Buna karşın iki arkadaşım Galaxy S ve S 2 'de telefonlarını brick ettiler. Hoş onun da çözümü var. Tavsiyem şu ki, daha önce benzer bir şey yapmadıysan ve de araştırmayı hiç sevmiyorsan git 25 Tl ver :)
-
bu dediklerini yapmaz isem telefonu kullanamazmıyım
-
kurulum derken tam olarak ne anlamadım. kardeşimde aynı telefon var. elimden geldiğince yardımcı olurum.
-
Prometheus bunu yazdı
kurulum derken tam olarak ne anlamadım. kardeşimde aynı telefon var. elimden geldiğince yardımcı olurum.
bende bilmiyorumki alırken sordular kurulum yaptıracakmısın diye
yani bildigimiz telefonlar gibi direk simcard takıp kullanamıyormuyuz
-
Bolat bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
kullanıyon hocam ne kurulumu, havadan para alacak senden. sim kartı takıp teli açıyosun. seni yönlendiriyo, ileri ileri diyosun telefon açılıyor. kullanıyorsun. sakın para verme. ne saçma iş yav insanı soyacaklar illa.
-
Prometheus bunu yazdıBolat bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
kullanıyon hocam ne kurulumu, havadan para alacak senden. sim kartı takıp teli açıyosun. seni yönlendiriyo, ileri ileri diyosun telefon açılıyor. kullanıyorsun. sakın para verme. ne saçma iş yav insanı soyacaklar illa.
sağ ol hocam teşekkür ederim
-
bi sıkıntı olursa mesaj at. dediğim gibi aynı tel kardeşimde de var. alır ondan baka baka tarif ederim sana. gerçi androidlerde hep aynıdır herkes yardımcı olabilir de aklında bulunsun.
-
Özellikle samung cihaz alırken telefonun kodunu dikkatlı okuyun. Galaxy s1 de çok karşılaştığım bir problemdi bu. 3 farklı galaxy s1 var. Görünümleri aynı. Telefonların hepsi de s1. Ama birisi i9000 diğeri i500 bir diğeri başka bişey olabiliyor. Siz alırken mutlaka uluslar arası versiyonunu alın.
Uluslar arası versiyonunun kodu bellidir. Her yere ilan edilmiştir. Mesela Galaxy s için i9000 Galaxy s3 için i9300 alın.
Diğer versiyonlar firmalara özel yapılmış cihazlardır. Mesela i500 verizon a ait. gibi gibi... Ha kullanımda hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Ancak telefonu root edip yeni bir rom yüklemek istediğinizde bu telefonlar sıçıyor. %99 u na firmanın rom güncellemesi veya yükseltmesi dışında bişey kuramazsınız. Çok zorlarsanız cihaz brick olabilir.
Brick olan bir cihazı düzeltebilirsiniz ama papaz her zaman pilav yemez. O kadar basit değil o işler...
__________________Bir arkadaşım bu galaxy s in tmobile için olan versiyonunu almıştı. Telefona android 4.0.4 kurmak istiyordu. Beceremedi. Bana getirdi. Ben ve yıllarını telefon tamirine vermiş 2 kişi telefonla 10 günden fazla uğraştık. Bu cihazı hiç bir şekilde yapamadık. Denediğimiz bazı işlemler sonucunda telefon 3-4 kez brick oldu. Anasını ağlattık ama sonuç alamadık. Sonunda cihazı eski haline getirdik ve sattı. Şimdi o da benim gibi i9300 aldı. Dilediğimiz gibi değişiklik yapıyoruz. Hiç başımızı ağrıtmadı...