Android(Samsung Gio) Telefon Hafızası Dolu Hiç Bişey Kuramıyorum
-
Evet beyler başlıktaki gibi uygulamayı hafıza kartına bile kursam doluyor zaten,9 12 mb boş alanda dolanıp duruyorum en uyuz eden de mesaj almaması,napmak lazım rom acmak için rootsuz telefon.
Yada bundan sonra ki programları için bişeyler önerin.Android'e kufur eder oldum hiç bişey yapamayırom bi tane kuruyorum diğer uygulamayı kaldırıyorum:)
-
boşalt hoca :$
sybian olsa bowserı temizle dicemde androidi bilmiyom
-
marketten indirdiklerin öyle oluyor marketten direk tle otomatik yüklettiklerin ama marketten indirdiğini pc ye yada başka bir yerdeki uygulamayı indirip karta atıp oradan yükleyince olmuyordu öyle bende de gio var
-
Bendede bir gio var. Telefon hafızasında her zaman 40 mb kadar bir boşluk bulundurmalısın. O zaman telefonun hem hızlı olur hemde ne istersen hafıza kartına kurmaya devam edebilirsin..
+ Geçen gün room değiştirmek istedim. Chaynogenmod 7.1 kurmak istedim. Olmadı. Bende üzerine düşmedim. Onun yerine odin kullanarak 2.3.3 olan sürümü 2.3.5 olarak güncelledim. Rom değiştirince düzeltilebilir...
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Bendede bir gio var. Telefon hafızasında her zaman 40 mb kadar bir boşluk bulundurmalısın. O zaman telefonun hem hızlı olur hemde ne istersen hafıza kartına kurmaya devam edebilirsin..
+ Geçen gün room değiştirmek istedim. Chaynogenmod 7.1 kurmak istedim. Olmadı. Bende üzerine düşmedim. Onun yerine odin kullanarak 2.3.3 olan sürümü 2.3.5 olarak güncelledim. Rom değiştirince düzeltilebilir...
-----------------------------Hocam garanti dışı kalmayalım,ben bu telefona pek güvenmiyorum cabuk bozulur gibi geliyor root yapıcam bozulucak servise göndericem garanti dışı diycek saonra bayıl parayı
2.3.5 e yükseltmek için root olmak lazım sanırım yani garanti dışı kalıyor demi
-
hocam bende galaxy ace var, 160 mb dahili hafıza var, 70 tane uygulama kurulu olmasına rağmen 20 mb boş yerim var. uygulama kurarken kapladığı boyutla yaptığı iş birbirini kurtarıyor mu diye bak, en az 25-30 mb boş yer bırakmak şart.
villainrom a bak telefon hafızasında daha fazla yer sağlıyormuş duyduğum kadarıyla.