folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Android'te Uygulamayı Ram Temizlemeden Kaçırmak ?

Android'te Uygulamayı Ram Temizlemeden Kaçırmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Droidjack'ten oluşturduğum stealth server uygulaması telefondan ram temizleme (task kill) yapınca sonlandırılıyor ve telefonu yeniden başlatmama rağmen otomatik başlamıyor.

(konu hakkında bilgisi bulunmayan müritler bunu trojan server-client ilişkisi gibi düşünebilir. telefondan ram temizleyince server kapanıyor ve hiç açılmıyor)

Dolayısıyla client ile bağlantı sonsuza dek sonlanıyor =) Android sistem ayarlarından istisna uygulamalara ekleme gibi bir yol aradım ama olmadı. 

Telefona yüklü bir uygulamayı ram temizleme gibi araçlardan nasıl kaçırabiliriz ? Veya telefon restart yapınca otomatik başlamasını nasıl sağlayabiliriz ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Telefona fiziki erisimin varsa kur avast anti thefti yaslan arkana

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

Telefona fiziki erisimin varsa kur avast anti thefti yaslan arkana

Erişimim var da önce kendş telefonumda deneyeyim dedim 5 dk sonra bağlantı sebepsizce koptu. Şimdi bağlanamıyorum, programı da silemiyorum telefondan =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

hocam mürid kendi yazdığı trojanı millete yediriyor, millet de eğer ram uygulaması kullanırsa clean master vs program otomatik kapanıyor ve trojanın trojanlığı kalmıyor. benim anladığım bu. 

Sistem ögesi olarak tanıtsan falan mesela? 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

android 6+ ise pil optimizasyonu seçeneklerinden uygulama için optimizasyonu kapat

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Başka bir apk ile birleştirmeyi denedin mi ? Metasploit framework'de benzer bir durum yaşamıştım daha önce.

Edit: Teorik konuştum.

Dark_Lord tarafından 12/Kas/16 10:29 tarihinde düzenlenmiştir

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

hocam mürid kendi yazdığı trojanı millete yediriyor, millet de eğer ram uygulaması kullanırsa clean master vs program otomatik kapanıyor ve trojanın trojanlığı kalmıyor. benim anladığım bu. 

Sistem ögesi olarak tanıtsan falan mesela? 

Evet hocam doğru anlamışsın. Sistem öğesi olarak tanıtabilirim ancak bunun için root gerekiyor. Her kurbanın telefonu da rootlu olmuyor =(

@TheM4D  : Güzel fikir hocam 6+ kurbanlarda bu denenebilir.
    @Dark_Lord : Birşey değişmiyor hocam denedim.
    Bu arada bazı android arayüzlerin kendi ram cleaner tool'u oluyor bilirsiniz. LG, Samsung ve Xiaomi'de denedim. En etkilisi Xiaomi (miui v8) çıktı. Avast anti theft'i bile tınlamadı ram'den temizledi ve tekrar açılmasına müsaade etmiyor :D
    LG kendi tool'u ile temizleyebiliyor ama bir süre sonra trojan kendini otomatik başlatabiliyor.
    Samsung emekli albay modunda takılıyor zaten :D Hiçbir şekilde engelleyemedi.

DadasAdam tarafından 12/Kas/16 10:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1432 Toplam Mesaj: 7
android droidjack apk ram temizleme task kill