Android'te Uygulamayı Ram Temizlemeden Kaçırmak ?
-
Droidjack'ten oluşturduğum stealth server uygulaması telefondan ram temizleme (task kill) yapınca sonlandırılıyor ve telefonu yeniden başlatmama rağmen otomatik başlamıyor.
(konu hakkında bilgisi bulunmayan müritler bunu trojan server-client ilişkisi gibi düşünebilir. telefondan ram temizleyince server kapanıyor ve hiç açılmıyor)
Dolayısıyla client ile bağlantı sonsuza dek sonlanıyor =) Android sistem ayarlarından istisna uygulamalara ekleme gibi bir yol aradım ama olmadı.
Telefona yüklü bir uygulamayı ram temizleme gibi araçlardan nasıl kaçırabiliriz ? Veya telefon restart yapınca otomatik başlamasını nasıl sağlayabiliriz ?
-
Telefona fiziki erisimin varsa kur avast anti thefti yaslan arkana
-
aliyk bunu yazdı
Telefona fiziki erisimin varsa kur avast anti thefti yaslan arkana
Erişimim var da önce kendş telefonumda deneyeyim dedim 5 dk sonra bağlantı sebepsizce koptu. Şimdi bağlanamıyorum, programı da silemiyorum telefondan =)

-
hocam mürid kendi yazdığı trojanı millete yediriyor, millet de eğer ram uygulaması kullanırsa clean master vs program otomatik kapanıyor ve trojanın trojanlığı kalmıyor. benim anladığım bu.
Sistem ögesi olarak tanıtsan falan mesela? -
android 6+ ise pil optimizasyonu seçeneklerinden uygulama için optimizasyonu kapat
-
-
SweetyVolty bunu yazdı
hocam mürid kendi yazdığı trojanı millete yediriyor, millet de eğer ram uygulaması kullanırsa clean master vs program otomatik kapanıyor ve trojanın trojanlığı kalmıyor. benim anladığım bu.
Sistem ögesi olarak tanıtsan falan mesela?Evet hocam doğru anlamışsın. Sistem öğesi olarak tanıtabilirim ancak bunun için root gerekiyor. Her kurbanın telefonu da rootlu olmuyor =(
@TheM4D : Güzel fikir hocam 6+ kurbanlarda bu denenebilir.@Dark_Lord : Birşey değişmiyor hocam denedim.Bu arada bazı android arayüzlerin kendi ram cleaner tool'u oluyor bilirsiniz. LG, Samsung ve Xiaomi'de denedim. En etkilisi Xiaomi (miui v8) çıktı. Avast anti theft'i bile tınlamadı ram'den temizledi ve tekrar açılmasına müsaade etmiyor :DLG kendi tool'u ile temizleyebiliyor ama bir süre sonra trojan kendini otomatik başlatabiliyor.Samsung emekli albay modunda takılıyor zaten :D Hiçbir şekilde engelleyemedi.DadasAdam tarafından 12/Kas/16 10:46 tarihinde düzenlenmiştir