Angry İp Scanner Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhunter
    manhunter's avatar
    Erkek
    merhabalar abilerim kardeşlerim ,bende angry ip scanner var ve ben bunda paylaşıma açık bilgisayarlara grimek istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.söylerseniz iyi olur.birisi sağ tuşa tıkla in explorer yap demişti ama sanırm ole değil bi el atında yapıyım şu işi.şimdiden sağolun, burayı seviyorum

hiç sordunuzmu kendinize bilim adamları neden panzehirini bilmediği çeşitli mikrop,zehir ve nükleer silah üretiyor.nedeni çok açık:ÇÜNKÜ SAVAŞI SEVİYORLAR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firuz20
    firuz20's avatar
    Erkek
    doğru demiş.sağ tıkla open computer in explorer ac.paylaşım warsa acar.yoksa telnetten dene port acıksa modem şifresi ile sadece modem setup kısmına girersin ordan port acabilirsin ancak bu da reboot gerektirdiğinden karşı taraf disconnect olacak ,tekrar hangi ip numarasıyla girecegini kestiremessin...

Credo quia absurdum!!Entropy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhunter
    manhunter's avatar
    Erkek
    eyvallah tüm paylaşıma açık bilgisayarları denedim sadece birine girdi ondada 1-2 tane dandik dosya bulabildim

hiç sordunuzmu kendinize bilim adamları neden panzehirini bilmediği çeşitli mikrop,zehir ve nükleer silah üretiyor.nedeni çok açık:ÇÜNKÜ SAVAŞI SEVİYORLAR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lem onu kullanana kadar R3X yada essential net tools kullan bari...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhunter
    manhunter's avatar
    Erkek
    ya ben kolay diye ipscanner aldım diğerlerini pek denemedimde denerim

Toplam Hit: 2169 Toplam Mesaj: 5