folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aniden Ortamda Sınıfta Oluşan Sezsizlik

Aniden Ortamda Sınıfta Oluşan Sezsizlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eminim bir çocuğunuzun başına gelmiştir arkadaşlar sınıfta, bi ortadam filan hiç bir uyarı ikaz yokken aniden bir sezsizlik oluşur herkes birbirine bakar ya güler ya da ne oldu lan filan der. Bu durum bi kaç kere gelmişti lise ve ilkokul yıllarında başıma, aklıma nereden geldiyse geldi sizce bu durumun bi açıklaması varmıdır yoksa kör bir tesadüfmüdür,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

öyle bir anda sessizlik oluşuyor ya. bende böyle durumlarda ne yapalım ne edelim diye konu açtın sandım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

kalabalık ortamlarda olduğum dönemlerde çokça başıma gelirdi, o sessizlik hepde benim ettiğim küfre denk gelirdi...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Öyle bişey oldugunda o ortamı hemen terkederip bunu neden yapıyorum bende bilmiyorum ,gülenlere ise aptal muamelesi yapıorum.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

kalabalık ortamlarda olduğum dönemlerde çokça başıma gelirdi, o sessizlik hepde benim ettiğim küfre denk gelirdi...

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

tam yüksek sesle uygunsuz birşey söylediğim zamana denk gelir :)

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Biri uyurken osurursa olur =D herkes birbirine bakar sonra sınıfın ipneleri güler falan hoca yeniyse kızarır biraz devam eder değilse laf sokar =D Bir de derste saat 2-3 civarı mesela yahu saat 7ye geliyor diye hafiften sesli konuştuğumda herkes saatine bakmak için eğilir o an sessizlik olur ben de "e yavaş yavaş geliyor yani" derim =D ah ah espritüel kişiliğim ve ben ne özledim liseyi be, ünide bir bokum yok 1 tane arkadaşım var o da bir gün benim adıma bir gün ben onun adına imza attığımdan yüzünü gördüğüm yok çok yalnızım amk

glaurung tarafından 13/Ara/12 06:07 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 903 Toplam Mesaj: 7