Aniden Ortamda Sınıfta Oluşan Sezsizlik
-
Eminim bir çocuğunuzun başına gelmiştir arkadaşlar sınıfta, bi ortadam filan hiç bir uyarı ikaz yokken aniden bir sezsizlik oluşur herkes birbirine bakar ya güler ya da ne oldu lan filan der. Bu durum bi kaç kere gelmişti lise ve ilkokul yıllarında başıma, aklıma nereden geldiyse geldi sizce bu durumun bi açıklaması varmıdır yoksa kör bir tesadüfmüdür,
-
öyle bir anda sessizlik oluşuyor ya. bende böyle durumlarda ne yapalım ne edelim diye konu açtın sandım
-
kalabalık ortamlarda olduğum dönemlerde çokça başıma gelirdi, o sessizlik hepde benim ettiğim küfre denk gelirdi...
-
Öyle bişey oldugunda o ortamı hemen terkederip bunu neden yapıyorum bende bilmiyorum ,gülenlere ise aptal muamelesi yapıorum.
-
TeRRoR bunu yazdı
kalabalık ortamlarda olduğum dönemlerde çokça başıma gelirdi, o sessizlik hepde benim ettiğim küfre denk gelirdi...
-
tam yüksek sesle uygunsuz birşey söylediğim zamana denk gelir :)
-
Biri uyurken osurursa olur =D herkes birbirine bakar sonra sınıfın ipneleri güler falan hoca yeniyse kızarır biraz devam eder değilse laf sokar =D Bir de derste saat 2-3 civarı mesela yahu saat 7ye geliyor diye hafiften sesli konuştuğumda herkes saatine bakmak için eğilir o an sessizlik olur ben de "e yavaş yavaş geliyor yani" derim =D ah ah espritüel kişiliğim ve ben ne özledim liseyi be, ünide bir bokum yok 1 tane arkadaşım var o da bir gün benim adıma bir gün ben onun adına imza attığımdan yüzünü gördüğüm yok çok yalnızım amk
glaurung tarafından 13/Ara/12 06:07 tarihinde düzenlenmiştir