Animasyon Fikri....
-
Arkadaşlar mrb aslında başlık çok açıklayıcı olmadı. Kafamda birçok şey olduğu için hepsini yazmak istemedim...
Güzel bir proje fikrim var ama bu iş için hem tek başımayım hemde biraz eksiğim açıkcası, proje tamamen animasyon üzerine işler yapan
animasyon reklamlar yapan bir firma yada şirket gibi bi oluşum kurmak istiyorum yeteri kadar flash photoshop premier after efect gibi
programlar hakkında bilgim var çizgilerimede güveniyorum ama seslendirme senaryo ve bu işi satabilme konusunda eksiklerim var bu iş
için yardımcı olabilicek arkadaşlarr arıyorum.. maddi olarak size birşey sunamam ama birlikte fikirlerimizi birleştirip bi şeyler yapabiliriz
hayal gücü geniş yada sesine güvenen veya bu iş için çevrem var pazara giriş yapmanızda yardımcı olurum diyen arkadaşlarım var ise
benim ile iletişime gecebilir... çok kalabalık olmayan bir ekip kurmak istiyorum şimdilik aynı şehirde olmamız gerekmiyo iletişim olsun
yeter...
animasyon fikrim var diyen arkadaşlarda iletişime gecebilir..
-
Referans olarak gösterebileceğin bir ürünün var mı?
-
whoobay bunu yazdı
Referans olarak gösterebileceğin bir ürünün var mı?
+1 -
Güzel bir fikrin var.
-
u235 bunu yazdı
Güzel bir fikrin var.
++;
-
bilgi yok
tecrübe yok
kadro yok
piyasa bilgisi yok
paran yok
bu şekilde işin çok zor. sadece biri yok diye bile sürünüyorsun.
şimdi diyelim ki şirketi kurdun. tamam adamda buldun kendine
başına gelecekleri sayayım: işçinin hem kaliteli hem dürüstünü bulman çok zor, diyelim buldun adam senden iyi para ister. ister istemez uzmansa biraz havalı olur.
adamla anlaştın çok parada istemedi hayret, bu seferde sen ne istediğini bilmediğin için o kişide şirketi yönetecek değil ya, işler yürüsün yürümesin ücretini ister. tecrübesiz alsan sende tecrübesizsin birbirinize bakarsınız en sonunda iş batar o maaşını alır gider yükünü sen çekersin
birde programlardan anlamayan patron kandırılır birebir gördüm.
bir patronum vardı varya: adam uyanıklıktan oscar alır. bir ikna etme yeteneği vardı tropikal adada millete soba satacak bir donanıma sahipti.
onu grafiker bir kandırıyordu gör.
bittimi iş
-bitmedi efendim
bittimi iş
-bitmedi efendim.
yaptığı iş şuydu bir tarihi bir binanın vektörel olark corelde rengini değiştirecekti. yaklaşık 10 dk... hadi telefon çaldı, çişe gittim 1 saat olsun
inanırmısın bütün gün.... ilk günüm benimde, süzülüyorum kenarda öyle izledim..günün sonunda bayılcaktım.
ama işi bilsen bilirsin kandırılmazsın.
tavsiyem önce adam gibi çalış en azından orta seviye bilgi ye gel
bir yerde çalış hem piyasayı öğren hem tecrübe kazan. bir tanışım afedersiniz işin puşluğunu öğren derdi
bu arada ufakta olsa birikim yap.
çevren olur kadronu kendin seçersin.
piyasada tek sen olmayacaksın biraz bilgisi olan seni ezecektir.
animasyon işinde türkiyede çok iyi kimse yok olsa animasyon filmi yapardık. sizi destekliyorum ama riskli iş
-
futurist bunu yazdı
bilgi yok
tecrübe yok
kadro yok
piyasa bilgisi yok
paran yok
bu şekilde işin çok zor. sadece biri yok diye bile sürünüyorsun.
şimdi diyelim ki şirketi kurdun. tamam adamda buldun kendine
başına gelecekleri sayayım: işçinin hem kaliteli hem dürüstünü bulman çok zor, diyelim buldun adam senden iyi para ister. ister istemez uzmansa biraz havalı olur.
adamla anlaştın çok parada istemedi hayret, bu seferde sen ne istediğini bilmediğin için o kişide şirketi yönetecek değil ya, işler yürüsün yürümesin ücretini ister. tecrübesiz alsan sende tecrübesizsin birbirinize bakarsınız en sonunda iş batar o maaşını alır gider yükünü sen çekersin
birde programlardan anlamayan patron kandırılır birebir gördüm.
bir patronum vardı varya: adam uyanıklıktan oscar alır. bir ikna etme yeteneği vardı tropikal adada millete soba satacak bir donanıma sahipti.
onu grafiker bir kandırıyordu gör.
bittimi iş
-bitmedi efendim
bittimi iş
-bitmedi efendim.
yaptığı iş şuydu bir tarihi bir binanın vektörel olark corelde rengini değiştirecekti. yaklaşık 10 dk... hadi telefon çaldı, çişe gittim 1 saat olsun
inanırmısın bütün gün.... ilk günüm benimde, süzülüyorum kenarda öyle izledim..günün sonunda bayılcaktım.
ama işi bilsen bilirsin kandırılmazsın.
tavsiyem önce adam gibi çalış en azından orta seviye bilgi ye gel
bir yerde çalış hem piyasayı öğren hem tecrübe kazan. bir tanışım afedersiniz işin puşluğunu öğren derdi
bu arada ufakta olsa birikim yap.
çevren olur kadronu kendin seçersin.
piyasada tek sen olmayacaksın biraz bilgisi olan seni ezecektir.
animasyon işinde türkiyede çok iyi kimse yok olsa animasyon filmi yapardık. sizi destekliyorum ama riskli iş
beğendim iyi döktürmüşsün :)
çok aciz hissettim kendimi
-
bu arada sırf bu baslığa uygun bi kaç bi şeyler hazırlamayı planlıyorum en azından kafanızda bir referans oluşucaktır