Animasyon Fikri....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hrnakyz
    hrnakyz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mrb   aslında başlık  çok açıklayıcı olmadı.   Kafamda birçok şey olduğu için   hepsini yazmak istemedim...

Güzel bir proje fikrim var  ama bu iş için  hem tek başımayım hemde biraz eksiğim açıkcası, proje tamamen animasyon üzerine  işler yapan

animasyon reklamlar  yapan    bir  firma yada şirket gibi bi oluşum kurmak istiyorum yeteri kadar   flash  photoshop premier after efect gibi

programlar hakkında bilgim var çizgilerimede güveniyorum   ama seslendirme senaryo  ve bu işi satabilme konusunda eksiklerim var  bu iş

için yardımcı olabilicek arkadaşlarr arıyorum.. maddi olarak size birşey sunamam   ama  birlikte fikirlerimizi birleştirip bi şeyler yapabiliriz   

hayal gücü geniş    yada sesine güvenen   veya bu iş için çevrem var pazara giriş yapmanızda yardımcı olurum diyen arkadaşlarım var ise

benim ile iletişime gecebilir...  çok kalabalık  olmayan  bir ekip kurmak istiyorum şimdilik   aynı şehirde olmamız gerekmiyo iletişim olsun

yeter...

animasyon fikrim var  diyen arkadaşlarda  iletişime gecebilir.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Referans olarak gösterebileceğin bir ürünün var mı?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Referans olarak gösterebileceğin bir ürünün var mı?

+1

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Güzel bir fikrin var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Güzel bir fikrin var.

++;

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bilgi yok

tecrübe yok

kadro yok

piyasa bilgisi yok

paran yok

bu şekilde işin çok zor. sadece biri yok diye bile sürünüyorsun.

şimdi diyelim ki şirketi kurdun. tamam adamda buldun kendine

başına gelecekleri sayayım: işçinin hem kaliteli hem dürüstünü bulman çok zor,  diyelim buldun adam senden iyi para ister. ister istemez uzmansa biraz havalı olur.

adamla anlaştın çok parada istemedi hayret,  bu seferde sen ne istediğini bilmediğin için o kişide şirketi yönetecek değil ya,  işler yürüsün yürümesin ücretini ister. tecrübesiz alsan sende tecrübesizsin birbirinize bakarsınız en sonunda iş batar o maaşını alır gider yükünü sen çekersin

birde programlardan anlamayan patron kandırılır birebir gördüm.

bir patronum vardı  varya:  adam uyanıklıktan oscar alır. bir ikna etme yeteneği vardı tropikal adada millete soba satacak bir donanıma sahipti.

onu grafiker bir kandırıyordu gör.

bittimi iş

-bitmedi efendim

bittimi iş

-bitmedi efendim.

yaptığı  iş şuydu bir tarihi bir binanın vektörel olark corelde rengini değiştirecekti. yaklaşık 10 dk... hadi telefon çaldı,  çişe gittim 1 saat olsun

inanırmısın bütün gün.... ilk günüm benimde, süzülüyorum kenarda öyle izledim..günün sonunda bayılcaktım.

ama işi bilsen bilirsin kandırılmazsın.

tavsiyem önce adam gibi çalış en azından orta seviye bilgi ye gel

bir yerde çalış hem piyasayı öğren  hem tecrübe kazan. bir tanışım afedersiniz işin puşluğunu öğren derdi

bu arada ufakta olsa birikim yap.

çevren olur kadronu kendin seçersin.

piyasada tek sen olmayacaksın biraz bilgisi olan seni ezecektir.

animasyon işinde türkiyede çok iyi kimse yok olsa animasyon filmi yapardık. sizi destekliyorum ama riskli iş

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hrnakyz
    hrnakyz's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bilgi yok

tecrübe yok

kadro yok

piyasa bilgisi yok

paran yok

bu şekilde işin çok zor. sadece biri yok diye bile sürünüyorsun.

şimdi diyelim ki şirketi kurdun. tamam adamda buldun kendine

başına gelecekleri sayayım: işçinin hem kaliteli hem dürüstünü bulman çok zor,  diyelim buldun adam senden iyi para ister. ister istemez uzmansa biraz havalı olur.

adamla anlaştın çok parada istemedi hayret,  bu seferde sen ne istediğini bilmediğin için o kişide şirketi yönetecek değil ya,  işler yürüsün yürümesin ücretini ister. tecrübesiz alsan sende tecrübesizsin birbirinize bakarsınız en sonunda iş batar o maaşını alır gider yükünü sen çekersin

birde programlardan anlamayan patron kandırılır birebir gördüm.

bir patronum vardı  varya:  adam uyanıklıktan oscar alır. bir ikna etme yeteneği vardı tropikal adada millete soba satacak bir donanıma sahipti.

onu grafiker bir kandırıyordu gör.

bittimi iş

-bitmedi efendim

bittimi iş

-bitmedi efendim.

yaptığı  iş şuydu bir tarihi bir binanın vektörel olark corelde rengini değiştirecekti. yaklaşık 10 dk... hadi telefon çaldı,  çişe gittim 1 saat olsun

inanırmısın bütün gün.... ilk günüm benimde, süzülüyorum kenarda öyle izledim..günün sonunda bayılcaktım.

ama işi bilsen bilirsin kandırılmazsın.

tavsiyem önce adam gibi çalış en azından orta seviye bilgi ye gel

bir yerde çalış hem piyasayı öğren  hem tecrübe kazan. bir tanışım afedersiniz işin puşluğunu öğren derdi

bu arada ufakta olsa birikim yap.

çevren olur kadronu kendin seçersin.

piyasada tek sen olmayacaksın biraz bilgisi olan seni ezecektir.

animasyon işinde türkiyede çok iyi kimse yok olsa animasyon filmi yapardık. sizi destekliyorum ama riskli iş

beğendim iyi döktürmüşsün :)   

çok aciz hissettim kendimi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hrnakyz
    hrnakyz's avatar
    Erkek

bu arada sırf bu  baslığa uygun bi kaç bi şeyler hazırlamayı planlıyorum  en azından kafanızda bir referans oluşucaktır

Toplam Hit: 1253 Toplam Mesaj: 8