Animasyon Programı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Son 1 kaç saattir bayağı yoğunlaştım dedim ki eğer yapacaksam iyi bir örnek bulup başlıyayım Cinema 4D yi kurdum hoşuma da gitti fakat bana göre çok detaylı buldum yani benim yapmak istediğimden ötesini veriyor ihtiyacım yok.

Ben logoyu içinde açtıktan sonra üzerine animasyon eklentileri verip çeşitli animasyonlar yaratabildiğim bir program arıyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    anime studio pro dene istersen kaliteli bişiye benziyo bende yeni indirdim ama daha kullanmadım

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Baktım biraz ama benim aradığım tarzda birşey değil bu.

Mesela logoya tıklayıp yapacağım animasyonu seçip render etmesini istiyorum.

Diğer türlü baştan çizmem gerekecek Yine ,Cinema 4D ye geri dönmem demek buda..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    racoon_tr
    racoon_tr's avatar
    Erkek
    zaxwerks pro animator senin istediğin program ama bence maya kullanmalısın...yada ulead 3d studio da senin işini görür basittir ama etkilidir.

"Allah sonumuzu hayır etsin..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    racoon_tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaxwerks pro animator senin istediğin program ama bence maya kullanmalısın...yada ulead 3d studio da senin işini görür basittir ama etkilidir.
    -----------------------------
    arkadasa katiliyorum :D ilk 3D ye bu programla girmistim :D ne gunlerdi yha :D gercekten etkili bir program ;)

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 1260 Toplam Mesaj: 5