Animasyon Yapabilen
-
Animasyon yapabilen arkadaslar varsa lutfen onlardan benimle irtibata gecmesini istiyorum...
-
selam Macromedia MX Flash kulanmasini bilirim
-
AnGeLuS_MaFia bunu yazdı:
Animasyon yapabilen arkadaslar varsa lutfen onlardan benimle irtibata gecmesini istiyorum...
Sormasi ayiptir ne yapicaksin... -
bencede ne yapacagını söle ona göre insanlar bir yardım etsin diil mi bu arada ben de macromedia flashı baya bi prof. olarak kullanabilirim
Ama NE İSTİORSUN ???? -
Flash da sana yardımcı olabilir.Gif yapmak istersen o da olur.
-
Hakkaten haaa .. ne yapacagını soyle yardım edelim... 3dsmax ve paintshoppro senin işine yarar mı bu arada ...
-
Destroyer bunu yazdı:
Hakkaten haaa .. ne yapacagını soyle yardım edelim... 3dsmax ve paintshoppro senin işine yarar mı bu arada ...
paintshoppro animasyon tasarlama programı değildir ! Arkadas Heralde Flashlaa Bir Animasyon İstiyor -
animasyon yapmak için ortada grafik olması gerekir ki bişeye benzesin. paintshop photoshop olmadan sadece flashta çizilmiş resimlerle bir yere kadar animasyon çıkar. O zaman aç swish i yap yazı effecti.
-
animation shop3 ve advanced gif animator işini görür heralde!hadi eyvallah
-
evet arkadaşlar aranızda flash diye bir program var onun linkini verecek olan var mı dürek link olursa dağa ii olur
-
Biri bir bok atıyor herkes onu kokluyor..Kaç kişi demiş söyle ne Lazım hala gelen ne lazım diyor :d.Bırakın adama lazımsa söyler.Sallamayın.böylelerine sinir olurum.İşi olan kendi gelsin miLLet gelmiş söyLe diyor adam hala yok..
Toplam Hit: 2715 Toplam Mesaj: 11