(Anime) Ghost İn The Shell

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

En son 2010 da izlemiştim fakat hem unuttum hemde tam anlayamamıştım olayı bir daha izleyeceğim. Bilmeyenler için söyleyeyim bu anime matrix'in atasıdır babasıdır ve bana göre en iyi bilimkurgu animelerdendir.  izleme sırası herkese göre değişebilir ben 2010 da izlediğim sıraya göre yazıyorum.

- Ghost in the Shell 1995 (Film)

- Ghost in the Shell: SAC (Stand Alone Complex) 1st gig 2002 (TV Dizisi 26 bölüm) 
    - SAC Tachikomatic Days ekstra bölüm

- Ghost in the Shell II Innocence  2004 (Film)

- Ghost in the Shell: SAC (Stand Alone Complex) 2st gig 2004 (TV Dizisi 26 bölüm)
    - SAC 2nd gig Tachikomatic Days ekstra bölüm 

- Ghost in the Shell:  Stand Alone Complex Solid State Society (Dizinin özet Filmi) ayrıca
    - Laughing man ve
    - İndividual eleven filmleri (ben izlemedim ama özet filmden sonra çıkmış)

- Ghost in the Shell Arise border 1, 2,3,4 (Dizi) Son dizi

ilk film yerine

- Ghost in the Shell 2.0

izleyebilirsiniz ama tavsiyem orjinal sırayı bozmayın 2.0 ilk filmin düzeltilmiş halidir.

Ayrıca 2017 de scarlett johansson'ın başrolde oynadığı sinema filmi çıkacakmış. 
    http://www.imdb.com/title/tt1219827/

soundtrackları harikadır. örn: https://www.youtube.com/watch?v=ZtzMskOJgHA

Stand Alone complex 2. sezon 5. bölümde bir araştırma sırasında Atatürk'ün resmini bile koymuşlar. 

ben online izleyeceğim torrentti altyazıydı uğraşmak istemiyorum ama torrent linkleri denk gelirse sonraki postta paylaşırım.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

Animenin resmini çok gördüm ama pek izleme istediği uyandırmamıştı.. Ben konudan sonra ufak bi araştırma yaptım konu itibarı ile şahane duruyor matrix falan da deyince sıraya koydum hemen.. Şu anda izlediğim ufak bi seri var biter bitmez hemen buna başlayacam.. Konuyu açtığın iyi oldu eyvallah..

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Kesinlikle 1995 yılında yayınlanan versiyonunu izleyin, sonradan çıkarılan 2.0 da cgi yapıcaz derken animenin içine sıçmışlar bence.

Ayrıca kendisi izlediğim en iyi bilimkurgu animelerindendir. MAtrix gibi birçok filme ilham kaynağı olmuştur (hatta bazı sahneler aynı :D)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek

Online izlemek isteyen varsa http://www.turkanime.tv/anime-harfi/G bu sayfada aşağı doğru giderseniz bütün bölümleri türkçe altyazılı olarak mevcut. 

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 4