[Anime]Iron Man 2010 S01E02 HDTV 720P X264-OGZ Trsub
-
-
Konuyu 2 sefer açmışsın..
-
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu 2 sefer açmışsın..
-----------------------------bölüm2 bu
dikkat edersen S01E02 yaziyor
-
Büyük umutla bekldiğim fakat fiyasko çıkan seri.Bakalım supernatural ve wolverine nasıl olacak.
-
NonStop bunu yazdı:
Büyük umutla bekldiğim fakat fiyasko çıkan seri.Bakalım supernatural ve wolverine nasıl olacak.
-----------------------------aynen tam bir fiyasko.supernatural we wolwerine den de daha iyisini bekleme bence.ayrıca bu akım da nereden cıktı böyle.anime mangadan yapılır.konusu özgündür.insanlar zaten bildiği ve izlediği şeyin çizgi film versiyonunu neden izlesin ki.buna bir son werilmeli ya da en azından anime çatısı altında weya japonca yapılmasın.
-
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------tam detaylı izlemedim ama ost'leri çok iyi:)
-
şaçmalık zaten iron man çizgi romandan cartoon olarak uyarlanmış bir seri bunu anime olarak bir daha uyarlamak saçmalıktan başka birşey değil.
-
alt yazıyı geçdimde rus camı bu :D
-
volkan bunu yazdı:
alt yazıyı geçdimde rus camı bu :D
-----------------------------japonca
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------NonStop bunu yazdı:
-----------------------------aynen tam bir fiyasko.supernatural we wolwerine den de daha iyisini bekleme bence.ayrıca bu akım da nereden cıktı böyle.anime mangadan yapılır.konusu özgündür.insanlar zaten bildiği ve izlediği şeyin çizgi film versiyonunu neden izlesin ki.buna bir son werilmeli ya da en azından anime çatısı altında weya japonca yapılmasın.
katılıyorum. -
_karantina_ bunu yazdı:
NonStop bunu yazdı:
-----------------------------Bende bu amerikan yozlaşmasından memnun değilim animelerdeki ama bunu yapan firma en kaliteli animasyon firmalarından Madhouse.Supernatural'ın trailer'a baktımda fena değildi adam gibi yapmalarını umut ediyorum.Tabii sam ve dean'in japonca konuşmasına alışabileceğimi sanmıyorum :D